Dedemsvaart. Daar kun je kopen bij de boer

Kopen bij de Boer in Dedemsvaart en omstreken

52 verkooppunten binnen 15 km

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afstand tot de boer

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Dedemsvaart

Niets is lekkerder! Kopen bij de Boer in de buurt van Dedemsvaart. Je vindt hier boerderijwinkels, stalletjes, boerderijautomaten, melktaps, imkerijen, kwekerijen, kinderboerderijen, boomgaarden, wijngaarden, landwinkels, boerderijen en anders . De kracht van de korte keten is ook in Dedemsvaart merkbaar. Écht vers koop je bij de boer in de regio. Bij sommigen zelfs 24 uur per dag.

De boer heeft het

Er is van alles te koop; aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, zuivel, streekproducten, vlees, vis , maar ook brood en meel, broodbeleg, sap en drank, wijn, biologische producten, honing, kerstpakketten .

Kortom; kopen bij de boer doe je natuurlijk in Dedemsvaart

Bezoek een boerderijwinkel in de buurt van Dedemsvaart

Afbeelding Kalverhouderij Groen Dedemsvaart
Bij Kalverhouderij Groen Dedemsvaart kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Kalverhouderij Groen Dedemsvaart is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dedemsvaart en omstreken.

Kalverhouderij Groen Dedemsvaart

Dedemsvaart

2km

Afbeelding Slagereitje

Slagereitje

Dedemsvaart

3km

Afbeelding Scholten vleesvee

Scholten vleesvee

Dedemsvaart

3km

Afbeelding Boerderij Darman

Boerderij Darman

Dedemsvaart

3km

Afbeelding Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik
Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Linde en omstreken.

Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik

Linde

4km

Afbeelding Imkerij Witharen

Imkerij Witharen

Witharen

6km

Afbeelding Eierautomaat Odink
Eierautomaat Odink is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lutten en omstreken.

Eierautomaat Odink

Lutten

6km

Afbeelding Melkveebedrijf Koonstra

Melkveebedrijf Koonstra

Vinkenbuurt

7km

Afbeelding Eiboerderij Smid
Eiboerderij Smid is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Heemserveen en omstreken.

Eiboerderij Smid

Heemserveen

7km

Afbeelding Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Vinkenbuurt

8km

Afbeelding "Uut 't Veld" écht boerderijvlees

"Uut 't Veld" écht boerderijvlees

Balkbrug

8km

Afbeelding Boerderijwinkel De Scharrelhof
Boerderijwinkel De Scharrelhof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ommen en omstreken.

Boerderijwinkel De Scharrelhof

Ommen

8km

Afbeelding GeertsBest

GeertsBest

Zuidwolde

8km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

8km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

8km

Afbeelding De Boerenstreek
De Boerenstreek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Zuidwolde en omstreken.

De Boerenstreek

Zuidwolde

8km

Afbeelding Pluimveebedrijf Feddema Perdaan

Pluimveebedrijf Feddema Perdaan

Zuidwolde

8km

Afbeelding Pluimveebedrijf Scholing

Pluimveebedrijf Scholing

Schuinesloot

9km

Afbeelding Vleeshoek Bikker
Vleeshoek Bikker is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Schuinesloot en omstreken.

Vleeshoek Bikker

Schuinesloot

9km

Afbeelding Zuivelboerderij De Waard

Zuivelboerderij De Waard

Balkbrug

9km

Afbeelding Melkgeitenhouderij van Engelenhoven

Melkgeitenhouderij van Engelenhoven

Schuinesloot

9km

Afbeelding Wijngoed de Reestlandhoeve

Wijngoed de Reestlandhoeve

Balkbrug

10km

Afbeelding Het Boerdereitje

Het Boerdereitje

Schuinesloot

10km

Afbeelding IJshoeve Bosman
Bij IJshoeve Bosman kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. IJshoeve Bosman is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Krim en omstreken.

IJshoeve Bosman

De Krim

10km

Afbeelding Melktap De Fleckiehoeve

Melktap De Fleckiehoeve

Diffelen

10km

Afbeelding Mastermeat

Mastermeat

Lutten

10km

Afbeelding Vleesverkoop maatschap Mulder - Kuiper

Vleesverkoop maatschap Mulder - Kuiper

Balkbrug

11km

Afbeelding Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Diffelen

11km

Afbeelding De Kalverstraat

De Kalverstraat

Hoogeveen

11km

Afbeelding De Zonnehorst

De Zonnehorst

Punthorst

12km

Afbeelding Pluimveebedrijf van der Veen
Bij Pluimveebedrijf van der Veen kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Pluimveebedrijf van der Veen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Bergentheim en omstreken.

Pluimveebedrijf van der Veen

Bergentheim

12km

Afbeelding Puurvlees

Puurvlees

Elim

12km

Afbeelding Puur Vlees

Puur Vlees

Elim

12km

Afbeelding Slothoeve

Slothoeve

Bergentheim

13km

Afbeelding Boer Ben

Boer Ben

Dalfsen

13km

Afbeelding Pluimveebedrijf Nijzink
Pluimveebedrijf Nijzink is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Anevelde en omstreken.

Pluimveebedrijf Nijzink

Anevelde

13km

Afbeelding De Bessentuin
Bij De Bessentuin kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. De Bessentuin is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Brucht en omstreken.

De Bessentuin

Brucht

13km

Afbeelding KroKo MultiPunt

KroKo MultiPunt

IJhorst

13km

Afbeelding Blauwe Bessenpluktuin Elim
Bij Blauwe Bessenpluktuin Elim kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

Blauwe Bessenpluktuin Elim

Elim

13km

Afbeelding De Oorsprong uut Drenthe

De Oorsprong uut Drenthe

Koekange

14km

Afbeelding Bessenkwekerij blokzijl

Bessenkwekerij blokzijl

Nieuwlande

14km

Afbeelding Melktap Withaar

Melktap Withaar

Punthorst

14km

Afbeelding Hoeve Sonneclaer
Hoeve Sonneclaer is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Fluitenberg en omstreken.

Hoeve Sonneclaer

Fluitenberg

14km

Afbeelding Beugelink groente
Bij Beugelink groente kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Beugelink groente is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Noordscheschut en omstreken.

Beugelink groente

Noordscheschut

14km

Afbeelding Zorgboerderij de Naoberhoeve

Zorgboerderij de Naoberhoeve

Echten

14km

Afbeelding Van de BOERR

Van de BOERR

Dalfsen

14km

Afbeelding Scholtens Erf
Bij Scholtens Erf kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Scholtens Erf is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Krim en omstreken.

Scholtens Erf

De Krim

14km

Afbeelding Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Vilsteren

15km

Afbeelding Visscher Eieren

Visscher Eieren

Dalfsen

15km

Afbeelding Eibezorgd.nl