Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Boerderij Darman
 1. Home
 2. /
 3. Dedemsvaart
 4. /
 5. Boerderij Darman

Boerderij Darman

Op afspraak

Imkerij

Dat honing een helend product is, weten we allemaal. Toch is de honing uit de supermarkt lang niet zo puur en helend als dat wij vaak denken. Wat natuurlijk ongelooflijk jammer is, want we spreken hier over een heel bijzonder en divers product! Bij Darman doen we er graag nog een schepje bovenop.

Met 1 kas en een kolonie van zo’n 45.000 tot 60.000 bijen, zijn wij niet bepaald grootschalig te noemen. Maar de echte ambacht van het bijen houden en honing maken staat bij ons voorop. Chemische behandelingen worden niet gebruikt en de honing wordt nog op ouderwetse wijze geoogst met een slinger. Wat voor honing daar uit komt, is altijd een verrassing! Door de grote diversiteit aan bloemen bij ons op het erf en in de omgeving, is de keuze voor de bijen meer dan reuze. Hierdoor produceren zij een honing met elke keer weer een unieke smaak.

Alles heeft energie, alles heeft vitaliteit. Hoe hoog die energie en vitaliteit zijn, heeft invloed op de kwaliteit van een product. Een koe gaat ook niet alleen over het vlees. Het gaat óók om hoe de koe heeft geleefd, wat deze heeft gegeten en hoe het dier is geslacht. Als de energie en vitaliteit daarbij laag zijn geweest, hebben de stress en de hormonen die er dan bij komen kijken invloed op de voedingswaarde van het vlees. De bijen worden regelmatig gemeten op hun energetische waarde.

Bij ons wordt de energetische waarde van de bijen regelmatig gemeten. Met goede regelmaat worden ze nog extra ‘verwend’ met een vitaliteitsbehandeling, waarmee die energetische frequentie van de bijen op een goed niveau blijft. Niet alleen de bijen worden gemeten en krijgen behandelingen. Alles op ons erf wordt op deze manier behandeld. Op die manier is de cirkel weer helemaal rond en kun jij optimaal genieten van deze zéér bijzondere honing!

Kortom: Ben jij op zoek naar de meeste unieke honing van Nederland? Kom langs bij boerderij Darman!

We verkopen onder andere

Helaas biedt Boerderij Darman geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Op afspraak

Beoordelingen

Boerderij Darman

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 04-07-2022

Laatst aangepast op 11-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.