Heerlijk Kalfsvlees - Boerderijwinkel in Bennekom
 1. Home
 2. /
 3. Bennekom
 4. /
 5. Heerlijk Kalfsvlees

Heerlijk Kalfsvlees

Boerderijwinkel

Bennekomsekade 3
6721 NZ
Bennekom

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Heerlijk Kalfsvlees

Boerderijwinkel

2+

Heerlijk Kalfsvlees: Onze Passie van Boerderij tot Bord

Gelegen in het pittoreske Bennekom, streven wij, Wiljan en Corina van de Pol, naar het leveren van hoogwaardig kalfsvlees, waarbij we bijzondere aandacht besteden aan dierenwelzijn en duurzaamheid.

Onze Groei en Ontwikkeling: Van Witvlees naar Rosé

In 2004 hebben wij onze boerderij opgericht, met aanvankelijk een focus op witvlees kalveren. In de loop der jaren hebben wij ons bedrijf uitgebreid en ook rosékalveren toegevoegd aan ons assortiment, wat een verrijking van onze producten betekent.

Ons Assortiment en de Kwaliteit van ons Kalfsvlees

Witvleeskalveren
Deze kalveren, die wij ontvangen als ze minstens 2 weken oud zijn, blijven ongeveer 26-30 weken bij ons. Het dieet van voornamelijk melk, aangevuld met water en een variatie van ruwvoer zoals stro, maïs, brokjes, gerst en maïsvlokken, geeft het vlees zijn kenmerkende blanke/witte kleur.

Rosékalveren
Rosékalveren, onderscheidend door hun roze vlees, krijgen na 7 weken een dieet dat volledig uit ruwvoer bestaat. Dit ruwvoer is een mengsel van snijmaïs, bierborstel, aardappelsnippers, hooi en brok.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid en Kringlooplandbouw
Voor ons is duurzaamheid niet enkel een trend, maar een integraal onderdeel van onze levens- en bedrijfsfilosofie. We praktiseren kringlooplandbouw en gebruiken de mest van onze kalveren om het land te bemesten, en de oogst van het land dient vervolgens weer als voer voor de kalveren. Daarnaast zetten we ons in voor restverwerking, met het gebruik van bierborstel en aardappelsnippers als voer.

De Gezondheid en Smaak van ons Kalfsvlees
Ons kalfsvlees is mager, laag in vet en rijk aan eiwitten, wat het een gezonde keuze maakt voor elke maaltijd. Een portie van 75 gram bevat slechts 96 kilocalorieën, maar wel 15,45 gram eiwit en slechts 1,125 gram vet.

Proef de Puurheid: Bestel ons Kalfsvlees Online bij Lekkerder bij de Boer!
Wij nodigen u uit om de unieke smaak en kwaliteit van ons kalfsvlees te ervaren. Door online te bestellen bij Lekkerder bij de Boer, steunt u niet alleen onze boerderij, maar ook de lokale landbouw en duurzaamheid. Ontdek en geniet van het verschil dat passie maakt, en bestel vandaag nog!

We kijken uit naar uw bestelling en hopen dat u net zo van de unieke en heerlijke smaak van ons kalfsvlees zult genieten als wij!

Heerlijk Kalfsvlees

Bennekomsekade 3
6721 NZ Bennekom

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 27-09-2023

Laatst aangepast op 28-09-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf als eerste een review voor
Heerlijk Kalfsvlees