Geersdijk. Daar kun je kopen bij de boer

Kopen bij de Boer in Geersdijk en omstreken

61 verkooppunten binnen 15 km

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afstand tot de boer

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Geersdijk

Niets is lekkerder! Kopen bij de Boer in de buurt van Geersdijk. Je vindt hier boerderijwinkels, stalletjes, boerderijautomaten, melktaps, imkerijen, kwekerijen, boomgaarden, landwinkels, boerderijen en anders . De kracht van de korte keten is ook in Geersdijk merkbaar. Écht vers koop je bij de boer in de regio. Bij sommigen zelfs 24 uur per dag.

De boer heeft het

Er is van alles te koop; aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, zuivel, streekproducten, vlees, vis , maar ook brood en meel, broodbeleg, sap en drank, wijn, biologische producten, honing, kerstpakketten .

Kortom; kopen bij de boer doe je natuurlijk in Geersdijk

Bezoek een boerderijwinkel in de buurt van Geersdijk

Afbeelding De Pompoenwinkel.nl
De Pompoenwinkel.nl is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geersdijk en omstreken.

De Pompoenwinkel.nl

Geersdijk

Binnen 1km

Afbeelding De Jager

De Jager

Wissenkerke

1km

Afbeelding Het Stalletje onder aan de Dijk❣️
Bij Het Stalletje onder aan de Dijk❣️ kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Het Stalletje onder aan de Dijk❣️ is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geersdijk en omstreken.

Het Stalletje onder aan de Dijk❣️

Geersdijk

2km

Afbeelding Rode Pipo aardappels en uien

Rode Pipo aardappels en uien

Wissenkerke

2km

Afbeelding Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk
Bij Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Wolphaartsdijk en omstreken.

Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk

3km

Afbeelding Hogehoeve

Hogehoeve

Kamperland

4km

Afbeelding Het Zeeuwse Hert

Het Zeeuwse Hert

Wolphaartsdijk

5km

Afbeelding De Zeeuwse Kip

De Zeeuwse Kip

Wolphaartsdijk

5km

Afbeelding IAMVANLEEUWEN

IAMVANLEEUWEN

Colijnsplaat

5km

Afbeelding Zorgboerderij Catharina Maria Hof

Zorgboerderij Catharina Maria Hof

Kamperland

6km

Afbeelding De Kersenkooi

De Kersenkooi

Kats

7km

Afbeelding Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok
Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio 's-Heer Arendskerke en omstreken.

Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok

's-Heer Arendskerke

7km

Afbeelding Melktap Vermeer

Melktap Vermeer

Kamperland

7km

Afbeelding Boerderijwinkel Breure

Boerderijwinkel Breure

Colijnsplaat

8km

Afbeelding Theeschenkerij en camping Plantlust

Theeschenkerij en camping Plantlust

Veere

8km

Afbeelding De Kok Herefords

De Kok Herefords

Lewedorp

8km

Afbeelding Vers Fruit | Postweg 11

Vers Fruit | Postweg 11

Lewedorp

8km

Afbeelding Boerderijkraam 't Hollands Hof

Boerderijkraam 't Hollands Hof

Arnemuiden

9km

Afbeelding Landwinkel Elenbaas

Landwinkel Elenbaas

Arnemuiden

9km

Afbeelding Boerderijwinkel Botjeszee

Boerderijwinkel Botjeszee

Veere

9km

Afbeelding Onze Boerderijkeet
Onze Boerderijkeet is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lewedorp en omstreken.

Onze Boerderijkeet

Lewedorp

9km

Afbeelding Boerderijautomaat Elenbaas
Boerderijautomaat Elenbaas is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lewedorp en omstreken.

Boerderijautomaat Elenbaas

Lewedorp

9km

Afbeelding Klein Arendsrust

Klein Arendsrust

Vrouwenpolder

10km

Afbeelding Boerderijwinkel Bij de Molen Gapinge

Boerderijwinkel Bij de Molen Gapinge

Gapinge

10km

Afbeelding Zorgboerderij de Noordhoek, theetuin, pluktuin, groente

Zorgboerderij de Noordhoek, theetuin, pluktuin, groente

's-Heer Abtskerke

10km

Afbeelding Appels Enzo

Appels Enzo

's-Heerenhoek

11km

Afbeelding Kaasboerderij Schellach
Bij Kaasboerderij Schellach kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Kaasboerderij Schellach is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Kaasboerderij Schellach

Middelburg

11km

Afbeelding Biologische Angusfokkerij Poelzicht
Biologische Angusfokkerij Poelzicht is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio 's-Heer Abtskerke en omstreken.

Biologische Angusfokkerij Poelzicht

's-Heer Abtskerke

11km

Afbeelding De Zoete Kers

De Zoete Kers

Serooskerke

11km

Afbeelding VD Bosse Fruit

VD Bosse Fruit

Serooskerke

11km

Afbeelding Landwinkel Schorre
Landwinkel Schorre is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Vrouwenpolder en omstreken.

Landwinkel Schorre

Vrouwenpolder

12km

Afbeelding Boerderijwinkel van Damme
Bij Boerderijwinkel van Damme kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderijwinkel van Damme is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Heinkenszand en omstreken.

Boerderijwinkel van Damme

Heinkenszand

12km

Afbeelding Nijpjes

Nijpjes

Middelburg

12km

Afbeelding Appels&zo

Appels&zo

's-Heerenhoek

12km

Afbeelding Voedselbos de Langhe Laere
Voedselbos de Langhe Laere is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Nieuw- en Sint Joosland en omstreken.

Voedselbos de Langhe Laere

Nieuw- en Sint Joosland

12km

Afbeelding Boerderijautomaat Baas

Boerderijautomaat Baas

Middelburg

13km

Afbeelding Bio Melktap Burgh Haamstede

Bio Melktap Burgh Haamstede

Burgh-Haamstede

13km

Afbeelding Boerderijwinkel Groenteschuurtje

Boerderijwinkel Groenteschuurtje

Serooskerke

13km

Afbeelding Pluimveebedrijf Mol
Pluimveebedrijf Mol is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Nisse en omstreken.

Pluimveebedrijf Mol

Nisse

13km

Afbeelding Biologisch dynamische Boerderijwinkel Loverendale Ter Linde

Biologisch dynamische Boerderijwinkel Loverendale Ter Linde

Oostkapelle

13km

Afbeelding Boerderijwinkel Buijsrogge

Boerderijwinkel Buijsrogge

Goes

13km

Afbeelding Maatschap Trimpe

Maatschap Trimpe

Kloetinge

13km

Afbeelding Het Groentekraam

Het Groentekraam

Zierikzee

13km

Afbeelding Landwinkel Weststrate
Bij Landwinkel Weststrate kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Landwinkel Weststrate is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Landwinkel Weststrate

Middelburg

13km

Afbeelding Melktap Torenzicht

Melktap Torenzicht

Grijpskerke

13km

Afbeelding Biologisch groentekraam Harinck Organics

Biologisch groentekraam Harinck Organics

Kloetinge

13km

Afbeelding Middenhof

Middenhof

Goes

13km

Afbeelding De Pompoenkar

De Pompoenkar

Zierikzee

14km

Afbeelding Kaasboerderij "Ter Nisse"

Kaasboerderij "Ter Nisse"

Nisse

14km

Afbeelding Appelhuisje
Appelhuisje is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Nisse en omstreken.