IJs kopen bij de boer - Hier kun je terecht voor een boerenijsje!

IJs

IJs van een boerderijwinkel, stalletje, versautomaat bij jou in Diffelen. Verser. Beter. Lekkerder. In de buurt.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Diffelen
  4. /
  5. IJs

IJs kopen bij een boerderijwinkel in Diffelen en omgeving

Afbeelding Pluimveebedrijf van der Veen
Bij Pluimveebedrijf van der Veen kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Pluimveebedrijf van der Veen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Bergentheim en omstreken.

Pluimveebedrijf van der Veen

Bergentheim

2km

Afbeelding Eiboerderij Smid
Eiboerderij Smid is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Heemserveen en omstreken.

Eiboerderij Smid

Heemserveen

8km

Afbeelding Slagereitje

Slagereitje

Dedemsvaart

10km

Afbeelding Boerderijwinkel De Scharrelhof
Boerderijwinkel De Scharrelhof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ommen en omstreken.

Boerderijwinkel De Scharrelhof

Ommen

10km

Afbeelding IJshoeve Bosman
Bij IJshoeve Bosman kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. IJshoeve Bosman is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Krim en omstreken.

IJshoeve Bosman

De Krim

13km

Ontdek het lekkerste ijs van de boerderij bij jou in de buurt van Diffelen

Er gaat niets boven een verfrissend ijsje op een warme dag. Maar wist je dat je daarvoor niet naar de supermarkt hoeft te gaan? Het lekkerste ijs vind je namelijk gewoon bij de boerderij om de hoek! Op deze pagina hebben we alle boerderijwinkels verzameld waar je terecht kan voor het kopen van een ijsje bij de boer. En het mooie is: we tonen de winkels op volgorde van afstand van jouw huidige locatie. Zo vind je altijd de dichtstbijzijnde boerderijwinkel met het lekkerste ijs!

De voordelen van een ijsje halen bij de boer

Waarom zou je eigenlijk ijs kopen bij de boer? Ten eerste is het natuurlijk hartstikke leuk om een kijkje te nemen op de boerderij en het ambachtelijke proces van ijs maken te zien. Maar er zijn nog meer voordelen! Het ijs wordt namelijk vaak gemaakt van melk van eigen koeien, waardoor de smaak intenser en romiger is. Bovendien worden er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen gebruikt. Je proeft dus echt de pure ingrediënten!

Ijsjes-1-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 304.61 KB

Variatie in smaken en formaten

Een ander voordeel van ijs kopen bij de boer is de grote variatie in smaken. Naast de klassieke smaken zoals vanille, aardbei en chocolade, zijn er vaak ook verrassende smaken verkrijgbaar zoals bramen-karnemelk en stroopwafel. En wil je niet te veel ijs in één keer kopen? Bij veel boerderijwinkels kan je ook kleine porties kopen, zodat je van meerdere smaken kan proeven!

Een dagje uit

IJs kopen bij de boer in Diffelen en omgeving is niet alleen een traktatie voor je smaakpapillen, maar ook voor de rest van je zintuigen. Vaak kan je namelijk ook genieten van het plattelandsleven. Denk aan de geur van vers gemaaid gras, de aanblik van grazende koeien en het geluid van fluitende vogels. Een bezoek aan de boerderijwinkel is dus ook een leuk dagje uit voor het hele gezin!

IJs kopen bij de boer is duurzaam

Nog een voordeel van een ijsje kopen bij de boer is dat het duurzaam is. Doordat het ijs lokaal wordt geproduceerd, zijn er minder transportkosten en is de CO2-uitstoot dus lager. Bovendien wordt het ijs vaak verkocht in herbruikbare bakjes, wat beter is voor het milieu dan wegwerpbakjes.

inbound4826885141198186868-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 1.58 MB

Vind de dichtstbijzijnde boerderijwinkel met ijs bij de boer

Ben jij ook zo enthousiast geworden over het kopen van ijs bij de boer? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en ontdek de boerderijwinkels bij jou in de buurt van Diffelen! We laten je niet alleen zien waar je het lekkerste ijs kan kopen, maar ook de dichtstbijzijnde boerderijwinkel bij jou in de buurt. Zo hoef je nooit ver te reizen voor een heerlijk ijsje!

C7B683D5-8D37-4805-B121-144F9CC0104F-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpeg 204.83 KB
Nog meer lekkers, vers en gezond

Naast het kopen van ijs kan je vaak ook andere streekproducten vinden in de boerderijwinkels. Denk bijvoorbeeld aan kaas, verse groenten, fruit en honing. Door deze producten te kopen, steun je niet alleen de lokale boeren, maar geniet je ook van verse en gezonde producten.

Bovenaan deze pagina vind je adressen van boerderijwinkels, boerderijen, kinderboerderijen, landwinkels, boomgaarden, stalletjes, boerderijautomaten en anders , waar je terecht kan voor aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, biologische producten, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, brood en meel, broodbeleg, honing, kerstpakketten, salades, sap en drank, smaakmakers, verse thee en/of kruiden, vis, wijn en ijs , direct afkomstig van de boer bij jou in de regio. Klik en ontdek!


Dit zeggen gebruikers over Lekkerder bij de Boer.

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 366 reviews

3 maanden geleden

Altijd fijn, genieten van lokale producten zonder een urenlange speurtocht naar onbekende schatten. Met Lekkerder bij de Boer is het mogelijk om juist deze plekken te vinden.

Google icon Google
Evelien Smit

Evelien Smit

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

Geko is een top bedrijf

Google icon Google
G.

G.

3 maanden geleden

Ben vandaag weze kijken in het winkeltje en wat dingen gekocht prijs is goed en de producten ook toppie tot de volgende. Gr familie van de kerkhof haan

Google icon Google
Pascal Van de kerkhof

Pascal Van de kerkhof

3 maanden geleden

Top producten voor een normale prijs!!!!!

Google icon Google
Roel de zoeten

Roel de zoeten

3 maanden geleden

Heb inmiddels diverse bedrijven bezocht via Lekkerder bij de boer. Met veel genoegen en veel leuke en nuttige aankopen. Vandaag ging het echter fout bij Scholten Vleesvee in Dedemsvaart. …Meer

Google icon Google
Geert van der Tuuk

Geert van der Tuuk

4 maanden geleden

veel producten en direct van de boer! super

Google icon Facebook
Bio Kaasboerderij Langelaan

Bio Kaasboerderij Langelaan

4 maanden geleden

Het is niet alleen lekkerder bij de Boer, maar óók nog eens makkelijker! Wij zijn één van de deelnemende boerenbedrijven en Thomas heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de site en de verkoop werkt. Hoe we onze producten kunnen aanbieden …Meer

Google icon Google
Itte Smink

Itte Smink

4 maanden geleden

Vandaag goed geholpen door Thomas en zijn we weer een stapje verder op het platform Lekkerder bij de Boer!

Google icon Google
diny Oomen

diny Oomen

4 maanden geleden

Veel keus, wat moois uit kunnen zoeken dat keurig is bezorgd. Dank!

Google icon Google
Frans G

Frans G

4 maanden geleden

TOP app, maakt t vinden van boeren verkoop super makkelijk!

Google icon Google
Tante Ans

Tante Ans

4 maanden geleden

Prima website. Mooi initiatief om bij de boer te kopen.

Google icon Google
Heleen

Heleen