Kaasboerderij Olieman - Boerderijwinkel en Boerderij in Reeuwijk

Kaasboerderij Olieman.

Boerderijwinkel • Boerderij

6+

Kaasboerderij Olieman is een (h)echt familiebedrijf in het Oud-Reeuwijkse platteland. Op onze boerderij lopen roodbonte melkkoeien met jongvee, varkens, schapen en kippen in de stallen en weilanden rond.
Op het familiebedrijf wordt ambachtelijk boerenkaas bereid met melk van de eigen koeien. De ambachtelijk gemaakte boerenkaas is uitermate geschikt om aan tafel te consumeren, als (onderdeel van) uw (relatie)geschenk of in kerstpakketten. Deze kaas wordt aan huis verkocht.
Er wordt een uitgebreid assortiment aan boerenkaassoorten aangeboden. Denk aan kruidenkaasjes, een stuk gesneden kaas, geseald of in papier verpakt? Of totaal iets anders? Van alles is bespreekbaar!
De kaas wordt in verschillende leeftijdscategorieën aangeboden, van jong tot oud. Daarnaast zijn er diverse soorten kruidenkaas beschikbaar: brandnetel, tuinkruiden, fenegriek, italiaanse, sambal, mosterd, truffel, honing-klaver en komijn.
Naast de kaas zijn er scharreleieren te koop en wordt er biest en yoghurt verkocht. De biest wordt ingevroren zodat deze op elk moment beschikbaar is.
U bent van harte welkom op dinsdag en vrijdag 10.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00

Kaasboerderij Olieman

Oud Reeuwijkseweg 26
2811 KC Reeuwijk

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  10:00 - 17:00

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 14-04-2020

Laatst aangepast op 09-02-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Kaasboerderij Olieman

5,0

2 reviews

Ed

1 jaar geleden

De kaas van Olieman is de Cum Laude Award meer dan waard. Een delicatesse, eigenlijk te goed om zomaar als broodbeleg te gebruiken. Maar ook heerlijke verse eieren en boter. Kortom topklasse.

Renee

1 jaar geleden

Wij fietsen er graag voor om...een lekker stukje kaas. Je proeft echt het verschil tussen kaas van de bier...of uit de supermarkt !

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.