Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

 1. Home
 2. /
 3. Nederhorst den Berg
 4. /
 5. Pluktuinderij Aardbei & Zo

Pluktuinderij Aardbei & Zo

Gesloten

Kwekerij

Achter de kassen van Zorgkwekerij Kostelijk ligt de pluktuinderij van Ronald. Hier wordt op kleine schaal van alles verbouwd, en voor alles geldt: uit de vollegrond en onbespoten.
Ronald Roosenboom heeft vanaf 2021, na jarenlang tuinbouwprojecten over de hele wereld te hebben gerund en daarna als hovenier in Nederland gewerkt te hebben, eindelijk tijd gehad om zijn grote ideaal, een tuin vol onbespoten groenten en divers fruit, waaronder aardbeien te kunnen verwezenlijken. Sommige planten en struiken moeten nog groter groeien voordat ze op grotere schaal vruchten gaan leveren, maar de enorme variëteit aan onbespoten groenten is een feest om te zien. Na instructie van Ronald mag je de meeste groenten en kruiden zelf oogsten en plukken.
Kom vooral eens rondwandelen op deze bijzondere plek in de Horstermeer-polder! De smaak van de Franse markten nu zó uit de volle grond in Holland. Wat een feest!

We verkopen onder andere

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  12:00 - 16:30

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  09:00 - 16:30

 • Zaterdag

  09:00 - 16:30

 • Zondag

  Gesloten

Helaas, Pluktuinderij Aardbei & Zo biedt online nog geen producten aan.

Wil je weten wanneer wel? Laat je e-mailadres achter en we sturen je een berichtje zodra er producten bij Pluktuinderij Aardbei & Zo verkrijgbaar zijn.

Beoordelingen

Pluktuinderij Aardbei & Zo

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.