Landwinkel in Diepenveen - Het overzicht op Lekkerder bij de Boer

Landwinkel in de buurt van Diepenveen

6 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Diepenveen
  4. /
  5. Landwinkel

Bezoek een landwinkel in Diepenveen en omstreken

Landwinkel is een keten van boerderijwinkels verspreid over heel Nederland. Deze winkels zijn aangesloten bij de Landwinkel Coöperatie en verkopen een breed scala aan verse producten van eigen (vee) teelt en die rechtstreeks van lokale boerderijen in Diepenveen en omgeving afkomstig zijn. Landwinkel heeft als doel om lokale boeren te ondersteunen en de consumptie van lokaal geproduceerd voedsel te bevorderen.

Ingang winkel-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 463 KB

Assortiment Landwinkel in Diepenveen en omgeving

Het assortiment van Landwinkel is seizoensgebonden en varieert van verse groenten en fruit tot biologisch vlees en zuivelproducten. Naast verse producten bieden de winkels ook een breed scala aan ambachtelijke producten zoals jams, chutneys, brood, en gebak. Alle producten in de Landwinkel zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd met respect voor de natuur en het milieu.

Directe band tussen boer en consument

Wat Landwinkel uniek maakt, is de directe band tussen de boer en de consument. Door het kopen van producten in een Landwinkel ondersteun je lokale boeren en draag je bij aan het behoud van het platteland. Daarnaast kun je als klant in de winkel terecht voor persoonlijk advies over de producten en waar ze vandaan komen. Ook zijn er vaak rondleidingen en andere activiteiten op de boerderijen waar de winkels bij horen.

Groente-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 364.07 KB

Meer dan 70 winkels

Landwinkel heeft inmiddels meer dan 70 winkels door heel Nederland en blijft groeien. De keten is ontstaan uit de behoefte van lokale boeren om zich te verenigen en samen sterker te staan in de verkoop van hun producten. Door samen te werken en een gezamenlijk platform te creëren, kunnen deze boeren zich beter onderscheiden van supermarkten en andere grote retailers.

org_77c764239dcaffea_1586629492000-Kopen-bij-de-Boer-Lekkerder-Boederijwinkel-Stalletje.jpg 438.68 KB

Ondersteun lokale boer en behoud platteland in Diepenveen e.o.

Als klant bij Landwinkels in de buurt van Diepenveen ben je verzekerd van verse, kwalitatief hoogwaardige producten en ondersteun je tegelijkertijd lokale boeren en het behoud van het platteland. Het is een win-win situatie voor zowel consumenten als boeren.

Veel van de Landwinkels in de buurt van Diepenveen zijn te vinden op Lekkerder bij de Boer (lekkerder.nl en de app)