Ommen. Daar kun je kopen bij de boer

Kopen bij de Boer in Ommen en omstreken

54 verkooppunten binnen 15 km

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afstand tot de boer

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Ommen

Niets is lekkerder! Kopen bij de Boer in de buurt van Ommen. Je vindt hier boerderijwinkels, stalletjes, boerderijautomaten, melktaps, imkerijen, kwekerijen, kinderboerderijen, boomgaarden, wijngaarden, landwinkels, boerderijen en anders . De kracht van de korte keten is ook in Ommen merkbaar. Écht vers koop je bij de boer in de regio. Bij sommigen zelfs 24 uur per dag.

De boer heeft het

Er is van alles te koop; aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, zuivel, streekproducten, vlees, vis , maar ook brood en meel, broodbeleg, sap en drank, wijn, biologische producten, honing, kerstpakketten .

Kortom; kopen bij de boer doe je natuurlijk in Ommen

Bezoek een boerderijwinkel in de buurt van Ommen

Afbeelding Boerderijwinkel De Scharrelhof
Bij Boerderijwinkel De Scharrelhof kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderijwinkel De Scharrelhof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ommen en omstreken.

Boerderijwinkel De Scharrelhof

Ommen

2km

Afbeelding Imkerij Witharen

Imkerij Witharen

Witharen

5km

Afbeelding Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Vilsteren

6km

Afbeelding Slagereitje

Slagereitje

Dedemsvaart

6km

Afbeelding Emma's Land

Emma's Land

Den Ham

7km

Afbeelding Kalverhouderij Groen Dedemsvaart
Bij Kalverhouderij Groen Dedemsvaart kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Kalverhouderij Groen Dedemsvaart is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dedemsvaart en omstreken.

Kalverhouderij Groen Dedemsvaart

Dedemsvaart

7km

Afbeelding Kaasboerderij Heileuver

Kaasboerderij Heileuver

Dalmsholte

7km

Afbeelding Boerderij Darman

Boerderij Darman

Dedemsvaart

8km

Afbeelding Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Vinkenbuurt

8km

Afbeelding Melkveebedrijf Koonstra

Melkveebedrijf Koonstra

Vinkenbuurt

8km

Afbeelding Boerderij Vlastuin
Boerderij Vlastuin is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

Boerderij Vlastuin

Dalfsen

8km

Afbeelding Boer Ben

Boer Ben

Dalfsen

8km

Afbeelding Toeters Vlees - Rosé en Angus vlees

Toeters Vlees - Rosé en Angus vlees

Den Ham

8km

Afbeelding Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Brouwerij

Den Ham

9km

Afbeelding Van de BOERR

Van de BOERR

Dalfsen

9km

Afbeelding Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Diffelen

9km

Afbeelding Legpluimvee & Melkveehouderij De Kooyen

Legpluimvee & Melkveehouderij De Kooyen

Den Ham

9km

Afbeelding Koes

Koes

Den Ham

10km

Afbeelding Melktap De Fleckiehoeve

Melktap De Fleckiehoeve

Diffelen

10km

Afbeelding Pierik Farm & Food

Pierik Farm & Food

Lemelerveld

10km

Afbeelding Eibezorgd.nl

Eibezorgd.nl

Dalfsen

10km

Afbeelding Visscher Eieren

Visscher Eieren

Dalfsen

10km

Afbeelding Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers)
Bij Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers) kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers) is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geerdijk en omstreken.

Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers)

Geerdijk

10km

Afbeelding Tuinderij de drie Berken
Tuinderij de drie Berken is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geerdijk en omstreken.

Tuinderij de drie Berken

Geerdijk

10km

Afbeelding Landbouwbedrijf Kamphuis

Landbouwbedrijf Kamphuis

Hellendoorn

11km

Afbeelding Scholten vleesvee

Scholten vleesvee

Dedemsvaart

11km

Afbeelding Pluimveebedrijf van der Veen
Bij Pluimveebedrijf van der Veen kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Pluimveebedrijf van der Veen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Bergentheim en omstreken.

Pluimveebedrijf van der Veen

Bergentheim

11km

Afbeelding "Uut 't Veld" écht boerderijvlees

"Uut 't Veld" écht boerderijvlees

Balkbrug

11km

Afbeelding Bij de Molen

Bij de Molen

Dalfsen

11km

Afbeelding Slothoeve

Slothoeve

Bergentheim

12km

Afbeelding Diepvriesautomaat Eelervlees

Diepvriesautomaat Eelervlees

Hellendoorn

12km

Afbeelding Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik
Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Linde en omstreken.

Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik

Linde

12km

Afbeelding Varkenshoff

Varkenshoff

Lemelerveld

12km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

13km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

13km

Afbeelding Eiboerderij Smid
Eiboerderij Smid is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Heemserveen en omstreken.

Eiboerderij Smid

Heemserveen

13km

Afbeelding Kwekerij Bosch
Kwekerij Bosch is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Luttenberg en omstreken.

Kwekerij Bosch

Luttenberg

13km

Afbeelding FruitBosch
Bij FruitBosch kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. FruitBosch is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Luttenberg en omstreken.

FruitBosch

Luttenberg

13km

Afbeelding De Zonnehorst

De Zonnehorst

Punthorst

13km

Afbeelding Forellenkwekerij De Tipbosch

Forellenkwekerij De Tipbosch

Hellendoorn

13km

Afbeelding Eierautomaat Odink
Eierautomaat Odink is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lutten en omstreken.

Eierautomaat Odink

Lutten

13km

Afbeelding Zuivelboerderij De Waard

Zuivelboerderij De Waard

Balkbrug

13km

Afbeelding Jersey koeien Klein Slendebroek
Bij Jersey koeien Klein Slendebroek kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Jersey koeien Klein Slendebroek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

Jersey koeien Klein Slendebroek

Dalfsen

13km

Afbeelding 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen
Bij 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

'De Krul' - De Ruimte Dalfsen

Dalfsen

13km

Afbeelding RaamsteeboersZuivel

RaamsteeboersZuivel

Hellendoorn

14km

Afbeelding Wijngoed de Reestlandhoeve

Wijngoed de Reestlandhoeve

Balkbrug

14km

Afbeelding Landjuweel de Hoeven
Landjuweel de Hoeven is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

Landjuweel de Hoeven

Dalfsen

14km

Afbeelding Melktap Withaar

Melktap Withaar

Punthorst

14km

Afbeelding De Bunderboel

De Bunderboel

Sibculo

14km

Afbeelding Decohof kwekerij en pluktuin