Pluimveehouderij De Dallen 'eiermaat' - Boerderijautomaat in Wildervank

Pluimveehouderij De Dallen 'eiermaat'.

Pluimveehouderij De Dallen 'eiermaat' is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Wildervank en omstreken.

Boerderijautomaat

3+

Wij, Aart en Jasmijn van den Ham, zorgen iedere dag met veel plezier voor ons leghennen. Wij wonen samen met onze dochters aan de Wildervanksterdallen. Direct aan de weg hebben wij onze eiermaat staan, waarin u dagelijks verse scharrel als biologische eieren kunt kopen.

In de eiermaat vind u zowel eieren in een doosje van 10 als 30 eieren op een tray.

Ook al de heerlijke tokkelroom ontdekt? De combinatie van eieren en jenever samen vormt zich tot een verassend lekkere tokkelroom!

In de eiermaat kunt u zowel contactloos als wel met de pin betalen.

Op onze website vind u meer informatie over ons bedrijf.

Pluimveehouderij De Dallen 'eiermaat'

Wildervanksterdallen 63
9648 TC Wildervank

Openingstijden

 • Maandag

  07:30 - 20:00

 • Dinsdag

  07:30 - 20:00

 • Woensdag

  07:30 - 20:00

 • Donderdag

  07:30 - 20:00

 • Vrijdag

  07:30 - 20:00

 • Zaterdag

  07:30 - 20:00

 • Zondag

  07:30 - 20:00

Aangemeld op 09-02-2024

Laatst aangepast op 14-02-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Pluimveehouderij De Dallen 'eiermaat'

5,0

3 reviews

Smit

2 maanden geleden

Ideaal de ruime openingstijden!! Altijd ruime verse voorraad tegen nette tarieven. Mooi eerlijk spul!

Antwoord Pluimveehouderij De Dallen 'eiermaat'

Mooi compliment, dankjewel! Graag tot ziens!

HAG

2 maanden geleden

Wij zijn nu 2 × bij jullie automaat geweest in zeer korte periode. De eieren smaken uitsteken/heerlijk en je hoeft niet bang te zijn dat je bij een lege automaat komt. Alles is zo makkelijk. En jullie tokkelroom smaakt ook heerlijk. Eieren en tokkelroom zekers voor herhaling vatbaar. We blijven langs komen helemaal vanuit Rolde.

Antwoord Pluimveehouderij De Dallen 'eiermaat'

Leuk om te horen dat u vanuit Rolde ons ook heeft gevonden. Een mooi compliment! Zoals u ook typt wij doen ons uiterste best de eiermaat goed gevuld te houden. Graag tot ziens!

Bianca Hulshof-Bos

2 maanden geleden

Sinds de eiermaat er is kan ik op elk gewenst moment eieren halen, ze bevallen zo goed dat ik ook elke zondag eieren haal voor de zakelijke lunch, goede kwaliteit (en prijs). Ik ben super tevreden en alle collega's zijn blij met hun superverse eitjes tijdens de lunch!

Antwoord Pluimveehouderij De Dallen 'eiermaat'

Een vers eitje bij de lunch is altijd een goede keuze! Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent, graag tot ziens!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen