Samen op de tuin - Kwekerij in Zuidbroek

Samen op de tuin.

Samen op de tuin is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Zuidbroek en omstreken.

Kwekerij

14+

Welkom op onze kwekerij en pluktuin! Hier verkopen we vaste planten en bloemen die je ook nog eens zelf mag plukken. Zo stel je zelf een mooi boeket samen en neem je wat vaste planten mee voor in de tuin. Zelf gekweekte groente en eieren van eigen kippen verkopen we ook.
Kortom, een plek waar je lekker kunt scharrelen, kunt plukken en vooral even lekker kunt onthaasten. Iedereen is welkom. Want alleen bezig zijn is leuk, maar samen op de tuin is het veel gezelliger. De pluktuin is buiten en de rest buiten en binnen, in een grote kas. Met een beetje geluk hebben we ook een kopje thee of koffie klaar staan. 
We werken vanuit de biologische gedachte. Geen chemie of andere middelen. Wel veel schoffels en mesjes.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  10:00 - 16:00

 • Vrijdag

  10:00 - 16:00

 • Zaterdag

  13:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 08-07-2022

Laatst aangepast op 02-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Samen op de tuin

5,0

1 review

Sanne

1 jaar geleden

Ontzettend gastvrij, leuk voor de kinderen de pluktuin, maar ook de dieren. Echt een aanrader voor een mooi boeket en verse groenten, fruit en eieren

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen