Suydbroek - Boerderijwinkel, Stalletje en Boerderij in Haarle

Suydbroek.

Suydbroek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Haarle en omstreken.

Boerderijwinkel • Stalletje • Boerderij

17+

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug in Haarle ligt boerderij Suydbroek. John en Marisca Hutten hebben ruim 30 jaar melkkoeien gehouden, maar sinds april 2020 is er geleidelijk overgeschakeld naar het houden van vleesvee. En dat is niet zomaar vleesvee! Ze hebben namelijk twee verschillende rassen lopen, de Hereford en de Engelse Longhorn. Heb jij deze stoere runderen al eens in het echt ontmoet? Nee? Dan moet je écht eens een bezoek brengen aan deze boerderij. Zelfs in de boerderijwinkel sta je oog in oog met deze imposante runderen!

De oude stal heeft plaats gemaakt voor een mooie sfeervolle boerderijwinkel waar John en Marisca een ruim assortiment aan verschillende streekproducten verkopen.

Natuurlijk kun je hier terecht voor hun eigen rundvlees. Maar ook voor lamsvlees en varkensvlees. De schapen en varkens worden liefdevol verzorgd door Scheperij Salland en lopen op de sallandse heuvelrug.

Naast vlees verkopen ze ook melk, karnemelk, gewone yoghurt en vruchtenyoghurt. Allemaal van Reggezuivel. En de kaas, ja ook die moeten we niet vergeten want ze hebben ook een ruim assortiment aan verschillende kazen van Zunakaas. De streekproducten die ze verkopen zijn gemaakt door ambachtelijke bereiders die op maximaal 20km van de boerderij gevestigd zijn. Zo komen de eieren van Kieftenbeld, het ijs van ijsboerderij Oans, chocolade van Twente Decadente, mosterd van Antonia’s mosterd, honing van een plaatselijke imker. Wijn van Wijngaard Nijrees en de Jam en advocaat van Jam & More. Kortom, alle producten die in deze boerderijwinkel liggen hebben een verhaal!

En de groente en fruit, die komen uit hun eigen tuin want sinds het voorjaar van 2021 is boerderij Suydbroek een tuinderij rijker! Ze zijn gestart met een kleine tuinderij met seizoensgroente en fruit en gebruiken in de tuin geen gewasbeschermingsmiddelen. Ze telen hier gewoon zo puur mogelijk.

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 20:00

 • Dinsdag

  08:00 - 20:00

 • Woensdag

  08:00 - 20:00

 • Donderdag

  08:00 - 20:00

 • Vrijdag

  08:00 - 20:00

 • Zaterdag

  08:00 - 20:00

 • Zondag

  08:00 - 20:00

Aangemeld op 11-07-2020

Laatst aangepast op 03-05-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Suydbroek

5,0

1 review

I

9 maanden geleden

Super vriendelijke eigenaren en heerlijke producten.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen