Symbiose - Boerderijwinkel en Boerderij in Noordeloos

Symbiose.

Boerderijwinkel • Boerderij

5+

Wij weten het al een tijdje: niets dan goeds van Noordelose bodem. Elk seizoen hier brengt haar eigen palet aan kleuren en smaken die keer op keer verrassen. Hoog tijd om u daarin mee te laten delen.

Bij Symbiose kunt u terecht voor fruit, groenten, kaas, eieren, vlees, sappen, honing en wijnen van vijf boeren en tuinders uit Noordeloos die op biologische wijze werken. Met een eigen sleutelpas loopt u elk uur van de dag, zes dagen per week binnen in onze winkel centraal gelegen aan de N214 naast SV Noordeloos. Daar vindt u de lekkerste basis ingrediënten voor het ontbijt, een goed belegde boterham of een stevige maaltijd ’s avonds.

Er is ook een fijn terras waar u kunt ontspannen, een oplaadpunt voor uw elektrische fiets en er starten mooie wandelroutes vanaf de winkel. Kijk voor meer informatie hierover op www.symbioseboeren.nl

Elke zaterdag tussen 10.30 en 12.30 uur wordt de winkel bemand door één van de boeren. We laten u kennismaken met Symbiose, geven een toelichting op de producten en geven antwoord op al uw vragen.

Eigen sleutelpas? Deze vraagt u eenvoudig aan via www.symbioseboeren.nl. Laat uzelf vanaf dat moment op ieder gewenst tijdstip binnen en kies uw producten. Het afrekenen gaat vervolgens eenvoudig. Bij de kassa selecteert u middels de touchscreen uw producten. Vervolgens kunt u direct via pinbetaling uw boodschappen afrekenen.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  10:30 - 12:30

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 02-02-2021

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Symbiose

5,0

1 review

Nanda

10 maanden geleden

Heerlijke eerlijke producten!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.