´t Werckpaert - Boerderijwinkel en Boerderij in Blaricum

´t Werckpaert.

´t Werckpaert is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Blaricum en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

2+

Op onze zorgboerderij verkopen we sinds kort ook onze eigen producten. De hulpboeren (cliënten) zijn betrokken bij het verzorgen van de dieren, eieren rapen, verwerken van de oogst, het stickeren van de verpakkingen en de verkoop van de producten. Ons assortiment bestaat op het moment uit eieren, bloemen, groente, fruit, zelfgemaakte jam, en vlees.

Vlees

Het vlees is afkomstig van onze Blaarkop koeien.De Groninger Blaarkop is een authentiek ras, die naast vlees van hoge kwaliteit ook van groot belang zijn voor de biodiversiteit. De koeien lopen in de zomerperiode in de polder waar ze genieten van het gras, in de winter staan ze bij ons op stal en gaan ze wanneer het weer het toelaat overdag naar buiten. De kalfjes blijven het jaar door bij hun moeder.

We verkopen eieren van onze kippen die lekker de ruimte hebben en als het even kan buiten zijn.


Groente, fruit & jam
In het seizoen verkopen we groente en bloemen uit onze moestuin.
Afhankelijk van het weer is de start rond half mei. De groenten en fruit worden geteeld zonder het gebruik van kunstmest of bestrijdingsmiddelen.Het groente assortiment is natuurlijk seizoens-afhankelijk. In de kas telen we onder andere tomaten en komkommers en in de aanliggende fruittuin kunnen we in de zomer volop bessen plukken die later door Margriet tot jam worden verwerkt.

In samenwerking met een Blaricumse imker hebben wij ook een bijenkorf in onze moestuin staan. De bijen zorgen voor bestuiving in de tuin en van de pollen en nectar maken de bijen honing die vervolgens door de imker geperst worden en in onze winkel verkocht wordt.

´t Werckpaert

Gebroeders Dooijewaardweg 3
1261 DE Blaricum

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  10:00 - 15:00

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  10:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 14-01-2021

Laatst aangepast op 04-02-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
´t Werckpaert

5,0

2 reviews

M

1 jaar geleden

Hans

2 jaar geleden

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen