Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Vleesboerderij Barten
 1. Home
 2. /
 3. Meerkerk
 4. /
 5. Vleesboerderij Barten

Vleesboerderij Barten

Open Sluit om 18:00

Boerderijwinkel • Boerderij

Een echte vleesboerderij, compleet met slagerij. Dat was al jaren de wens van de familie Barten uit Meerkerk. En die wens is nu gerealiseerd. De slagerij is gevestigd aan de voorzijde van hun boerderij in de polder net buiten Meerkerk. Het is een moderne en sfeervolle slagerij met alles erop en eraan.

Topkwaliteit voor scherpe prijzen! Dat kan alleen bij Vleesboerderij Barten. Omdat er geen tussenhandel is en we alle disciplines (boerderij, slachterij, worstmakerij) in eigen huis hebben, kunnen we het luxe kwaliteitsvlees, de vleeswaren en specialiteiten leveren voor prijzen die concurreren met de supermarkt. En alles ook nog eens
stukken verser en ambachtelijk geproduceerd. Overtuig uzelf. Kijk op onze website of kom gezellig naar de vleesboerderij.

Proef het verschil!

Op de vleesboerderij verkopen we uitsluitend het luxe koeienvlees.
Dat is malser en lekkerder dan stierenvlees.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Vleesboerderij Barten geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  10:00 - 18:00

 • Woensdag

  08:30 - 18:00

 • Donderdag

  08:30 - 18:00

 • Vrijdag

  08:30 - 18:00

 • Zaterdag

  08:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Vleesboerderij Barten

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 12-07-2022

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.