Zoetebredero voeding&zo - Anders, Boerderijwinkel en Landwinkel in Graauw
 1. Home
 2. /
 3. Graauw
 4. /
 5. Zoetebredero voeding&zo

Zoetebredero voeding&zo Zoetebredero voeding&zo is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Graauw en omstreken.

Anders • Boerderijwinkel • Landwinkel

5,0

Oude Kaai 8
4569 AB
Graauw

09:00 - 18:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Zoetebredero voeding&zo.

Zoetebredero voeding&zo is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Graauw en omstreken.

Anders • Boerderijwinkel • Landwinkel

7+

Confituur maakster en uitbaatster van Zoetebredero = een feelgood winkeltje waar het heerlijk vertoeven is en je niet uitgekeken geraakt ondanks de kleine ruimte staat er voor elk wat wils in de rekken, gelegen  in het kleine kunstenaars dorpje Graauw nabij de Schelde, en Het verdronken land van Saeftinghe.

Midden in de polders vlakbij de rivier  en het grenspark ligt het kleine dorpje  Graauw met het feel good winkeltje zoetebredero, u mag zeker geen bezoekje hier aan missen.

Een verademing om  er te vertoeven, u wordt zeker verrast met  lekkere eet en drinkwaren, streekproducten, homemade confituren en chutney,s  eco en duurzame producten, kadootjes, geurtjes, dagelijkse voedingsmiddelen sommige van  biologische afkomst en nog zo veel meer kom zeker is kijken.
Leveren is mogelijk , vraag ernaar.

Dierenvoeding van BIORON en DARF verkrijgbaar .

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 29-10-2020

Laatst aangepast op 13-06-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Evenementen van Zoetebredero voeding&zo

Dit vinden klanten van
Zoetebredero voeding&zo

5,0

2 reviews

Arno

1 jaar geleden

Hele leuke winkel en gezellige mevrouw ,heerlijke producten

Maurice Slap

1 jaar geleden

Geweldig leuke winkel en zeer leuke uitbaatster Gerda❤️