Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

 1. Home
 2. /
 3. Lexmond
 4. /
 5. Zouwe Zuivel

Zouwe Zuivel

Open Sluit om 23:59

Melktap

*** De melktap en kaasautomaat gaan open 6 mei 2021. ***

Met ingang van het voorjaar 2021 staan onze melktap en kaasautomaat gereed om u/jou te voorzien van heerlijke zuivel. Verse melk, rechtstreeks van de koe. Een onbewerkt product, vol van smaak, zonder kleur- geur en smaakstoffen. Zouwe Zuivel is gemaakt door koeien die uitsluitend gras als ruwvoer krijgen, voor het grootste deel van het jaar halen ze het gras zelf op in de wei. Ze smullen van het frisse groen dat groeit in het achterland van natuurgebied de Zouweboezem. Kruidenrijke weilanden. Tijdens het weideseizoen bevat onze melk daardoor bovengemiddeld veel omega 3 en omega 6 vetzuren. Dat is gezond en smakelijk!

De kaas die u bij ons kunt kopen betrekken we van onze partners. Boerenkaas uit onze regio. We bieden zowel biologische als gangbare kaas aan in verschillende varianten.

We verkopen onder andere

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 22:00

 • Dinsdag

  00:00 - 23:59

 • Woensdag

  00:00 - 23:59

 • Donderdag

  00:00 - 23:59

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Helaas, Zouwe Zuivel biedt online nog geen producten aan.

Wil je weten wanneer wel? Laat je e-mailadres achter en we sturen je een berichtje zodra er producten bij Zouwe Zuivel verkrijgbaar zijn.

Beoordelingen

Zouwe Zuivel

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.