Boerderijautomaat in de buurt van Geersdijk - Hét overzicht!

Boerderijautomaat in de buurt van Geersdijk

8 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Geersdijk
  4. /
  5. Boerderijautomaat

Je dagelijkse boodschappen kopen bij een boerderijautomaat in de buurt van Geersdijk? Veel mensen doen dat meerdere keren per week!

Verser kan niet

Geweldig toch dat je rechtstreeks bij de boer in de regio kan kopen? Ze hebben bijna alles, wat dacht je van aardappelen, groenten, fruit, (boeren)kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, streekproducten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, broodbeleg, honing, kerstpakketten, sap en drank, smaakmakers, specerijen, kruiden en/of thee en ijs ? De producten die ze verkopen zijn veelal van eigen teelt of vee. Of van collega-boeren in de buurt van Geersdijk. Verser kan niet!

Boeren beleving

Op en rondom een boerderijautomaat zijn er vaak veel activiteiten. Met familie en/of vrienden kamperen bij de boer, of lekker je kinderen laten spelen op en rond de boerderij waar speeltoestellen staan. Bij veel boerderijen mag je ook rondlopen op het erf. Zelf je verse groenten oogsten (!) in de moestuin van de boer, of rondlopen, genieten en zelf plukken van echt verse bloemen in een pluktuin. Bij de boer kan het allemaal!

Tip de Boer!

Ken je een boerderijautomaat maar staat deze nog niet op de app of site van Lekkerder bij de Boer? Stuur dan een bericht via dit handige formulier en Tip de Boer. Alvast bedankt!

Bezoek een boerderijautomaat in Geersdijk en omstreken

Afbeelding Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk
Bij Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Wolphaartsdijk en omstreken.

Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk

3km

Afbeelding Boerderijautomaat Elenbaas
Boerderijautomaat Elenbaas is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lewedorp en omstreken.

Boerderijautomaat Elenbaas

Lewedorp

9km

Afbeelding Appelhuisje
Appelhuisje is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Nisse en omstreken.

Appelhuisje

Nisse

14km

Afbeelding Koe-Boe(r)tiek Middelburg
Bij Koe-Boe(r)tiek Middelburg kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Koe-Boe(r)tiek Middelburg is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Koe-Boe(r)tiek Middelburg

Middelburg

15km

Afbeelding De Pompoenkar

De Pompoenkar

Zierikzee

14km

Afbeelding SchouwseKers

SchouwseKers

Kerkwerve

16km

Afbeelding Slabbekoorn Fruitautomaat vitamine carrousel

Slabbekoorn Fruitautomaat vitamine carrousel

Kapelle

17km

Afbeelding Aardbeien automaat Zoete Kwedammertjes

Aardbeien automaat Zoete Kwedammertjes

Kwadendamme

17km

Dit zeggen gebruikers over Lekkerder bij de Boer.

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 366 reviews

2 maanden geleden

Altijd fijn, genieten van lokale producten zonder een urenlange speurtocht naar onbekende schatten. Met Lekkerder bij de Boer is het mogelijk om juist deze plekken te vinden.

Google icon Google
Evelien Smit

Evelien Smit

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

Geko is een top bedrijf

Google icon Google
G.

G.

3 maanden geleden

Ben vandaag weze kijken in het winkeltje en wat dingen gekocht prijs is goed en de producten ook toppie tot de volgende. Gr familie van de kerkhof haan

Google icon Google
Pascal Van de kerkhof

Pascal Van de kerkhof

3 maanden geleden

Top producten voor een normale prijs!!!!!

Google icon Google
Roel de zoeten

Roel de zoeten

3 maanden geleden

Heb inmiddels diverse bedrijven bezocht via Lekkerder bij de boer. Met veel genoegen en veel leuke en nuttige aankopen. Vandaag ging het echter fout bij Scholten Vleesvee in Dedemsvaart. …Meer

Google icon Google
Geert van der Tuuk

Geert van der Tuuk

4 maanden geleden

veel producten en direct van de boer! super

Google icon Facebook
Bio Kaasboerderij Langelaan

Bio Kaasboerderij Langelaan

4 maanden geleden

Het is niet alleen lekkerder bij de Boer, maar óók nog eens makkelijker! Wij zijn één van de deelnemende boerenbedrijven en Thomas heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de site en de verkoop werkt. Hoe we onze producten kunnen aanbieden …Meer

Google icon Google
Itte Smink

Itte Smink

4 maanden geleden

Vandaag goed geholpen door Thomas en zijn we weer een stapje verder op het platform Lekkerder bij de Boer!

Google icon Google
diny Oomen

diny Oomen

4 maanden geleden

Veel keus, wat moois uit kunnen zoeken dat keurig is bezorgd. Dank!

Google icon Google
Frans G

Frans G

4 maanden geleden

TOP app, maakt t vinden van boeren verkoop super makkelijk!

Google icon Google
Tante Ans

Tante Ans

4 maanden geleden

Prima website. Mooi initiatief om bij de boer te kopen.

Google icon Google
Heleen

Heleen