Cowporation Farmshop - Boerderijwinkel en Boerderij in Alblasserdam

Cowporation Farmshop.

Boerderijwinkel • Boerderij

16+

BELEEF EN PROEF DE NATUUR VAN LIMOUSINS
Cowporation biedt u echt Nederlands puur natuurvlees dat in Nederland geboren, natuurlijk verantwoord gehouden en geslacht is. Onze Farmshop heeft allerlei producten die natuurlijk gezond, ambachtelijk gemaakt en ontzettend lekker zijn. Wij verkopen ons eigen limovlees, limosnacks, grilworsten, sappen, échte ambachtelijke chocolade, noten, zaden, ontbijtgranen, bakmixen, sauzen, kruiden, wijnen, honing, jam, kaas, melk, yoghurt, boter, huisgemaakte lekkernijen en nog veel meer ambachtelijke producten. Daarnaast verkopen wij ook allerlei producten zoals woonaccessoires, cadeauartikelen, natuurlijke verzorging etc. Door ons ruime en veelzijdige assortiment is er voor iedereen een origineel cadeau samen te stellen, geheel afgestemd op uw budget.

Onze vleesproducten zijn natuurlijk gezond, met minder zout, vetten en zonder geur- en smaakstoffen. Bij ons kunt u de natuur daadwerkelijk beleven, ook voor een speciale BBQ snit.

Kom langs bij ons en bekijk onze stallen met koeien, schapen en kippen. Bezoek onze boerderij en onze Farmshop in Alblasserdam van dinsdag t/m zaterdag.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 17:30

 • Woensdag

  09:00 - 17:30

 • Donderdag

  09:00 - 17:30

 • Vrijdag

  10:00 - 18:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 01-03-2022

Laatst aangepast op 11-07-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Cowporation Farmshop

5,0

4 reviews

Patricia

1 maand geleden

Wat een mooie winkel en wat een mooie spullen. wat een hoop vlees om uit te kiezen. en heerlijke melk en roomboter.

Francisca

1 jaar geleden

Prachtige boerderij. mooie stallen leuke winkel. kip, eieren, varkensvlees allemaal erg smaakvol.

Familie Tims

1 jaar geleden

Wat een heerlijke plek om te zijn,ga regelmatig daar heen even bakje koffie en heerlijk appeltaart met slagroom eten. En uiteraard om eten te kopen, het is voor mij echt even ontspannen en super vriendelijke mensen 👍👍

Yvonne

1 jaar geleden

Wat een leuke en mooie boerderij winkel is dit, echt de moeite om er naar toe te gaan. Super leker ijs. voor een kopje koffie/thee met wat lekkers is buiten een zitgedeelte. heerlijke streekproducten. ook voor een leuk cadeautje kan je er terecht.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.