De Groene Griffioen - Boerderijwinkel en Boerderij in Weesp

De Groene Griffioen.

De Groene Griffioen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Weesp en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

7+

De Groene Griffioen is een biologische educatie- en kaasboerderij in Weesp. Langs de Vecht op de rand van Het Groene Hart en tussen Amsterdam, Almere en het Gooi.

We melken zo'n 50 Montbeliarde koeien met horens, maken onze eigen kaas op de boerderij, en hebben een eigen winkel. Daarnaast hebben we een uniek bedrijfspand van strobalen, hout, leem en gebrand hout gemaakt waar de winkel, opslag, ontvangstruimte en muziekstudio in gevestigd zijn.

Een bezoek aan de winkel betekent een uitje. Het strobalenhuis, de gastvrijheid, een blik in de stallen bij de dieren en natuurlijk heerlijke en met name biologische producten. Ook voor het organiseren van een verjaardagsfeest, een bedrijfsuitje of een rondleiding ben je bij De Groene Griffioen aan het goede adres. Naast de openingstijden zijn we op afspraak geopend.

Onze bedrijfsvoering gaat verder dan alleen biologisch. Wij zijn zo goed als antibioticavrij, onze koeien hebben horens en zijn bovendien dubbeldoel (zowel melk als vlees), een echte stier doet het werk waar hij voor bedoeld is en met een compoststal en composttoiletten proberen we zoveel mogelijk de kringloop in stand te houden.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  10:00 - 12:00

 • Woensdag

  13:00 - 17:00

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  10:00 - 18:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 29-10-2020

Laatst aangepast op 06-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De Groene Griffioen

1,0

1 review

joanna

1 jaar geleden

Jammer dat de kalveren in een zeer kleine ruimte staan Dat is toch niet waar jullie voor staan Ze horen lekker samen op een stuk land te kunnen staan

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen