Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van De Scharrelderij
 1. Home
 2. /
 3. Kiel-Windeweer
 4. /
 5. De Scharrelderij
★★★★★ 5 (7)

De Scharrelderij

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij

In onze boerderijwinkel verkopen we natuurvlees van onze eigen Blaarkop koeien. Zeven maanden per jaar genieten de koeien van kruiden en gras in natuurgebieden. Daarmee zorgen ze voor het behoud van de natuur in het dal van de Hunze. De kalveren blijven circa 5 maanden bij de moeders waarna ze opgroeien tot gezonde volwassen dieren. Ieder jaar slachten we de koeien waarmee we niet verder willen fokken, zo houden we een zeldzaam huisdierras in stand. Het vlees is per portie verpakt en diepgevroren. Je kunt zelf kiezen wat je het lekkerst vindt.

Naast het natuurvlees verkopen we ook biologische producten zoals; varkensvlees, kaas, eieren, groente, zuivel en iedere twee weken vers brood. Ook zijn er streekproducten die leuk zijn om cadeaupakketten van te maken. Of geniet op een zonnige dag van een lekker boerenijsje!

De koeien krijgen alleen kruidenrijk gras, hooi of kuil te eten wat zorgt voor een gezond stukje rundvlees .

We verkopen onder andere

Helaas biedt De Scharrelderij geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  11:00 - 18:00

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  18:00 - 20:00

 • Zaterdag

  11:00 - 18:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

De Scharrelderij

★★★★★

Gebaseerd op 7 reviews

Daniëlle

★★★★★ 6 maanden geleden

Heerlijk vlees van mooie Blaarkop koeien. Leuke winkel met groente en zuivel, bier van andere boerderijen. Vriendelijke eigenaren.

Robin

★★★★★ 6 maanden geleden

HEERLIJK VLEES!!! vanmiddag nog wat biefstukken en gehakt opgehaald. prima service en klantvriendelijkheid. kortom een aanrader voor iedereen die van een lekker stuk vlees houd

Maria

★★★★★ 8 maanden geleden

Wil je smaak op je bord, ga dan naar de Scharrelderij. Een heerlijke winkel waar je hartelijk onthaald wordt door Lotte of Boer Piet. Je haalt er mooie en eerlijke producten.

Rens

★★★★★ 8 maanden geleden

Mooie winkel met een ruim assortiment aan heerlijke producten.

Aangemeld op 23-09-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.