De Scharrelderij - Boerderijwinkel en Boerderij in Kiel-Windeweer

De Scharrelderij.

De Scharrelderij is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Kiel-Windeweer en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

4+

In onze boerderijwinkel verkopen we natuurlijk biologisch rundvlees van onze eigen Blaarkop koeien. Zeven maanden per jaar genieten de koeien van kruiden en gras in natuurgebieden. Daarmee zorgen ze voor het behoud van de natuur in het dal van de Hunze. De kalveren blijven circa 5 maanden bij de moeders waarna ze opgroeien tot gezonde volwassen dieren. Ieder jaar slachten we de koeien waarmee we niet verder willen fokken, zo houden we een zeldzaam huisdierras in stand. Het vlees is per portie verpakt en diepgevroren. Je kunt zelf kiezen wat je het lekkerst vindt.

Naast het rundvlees verkopen we ook varkensvlees en kippenvlees van biologische bedrijven. Daarnaast ook kaas, eieren, groente, zuivel en desem brood. Alles zoveel mogelijk biologisch. Ook zijn er streekproducten die leuk zijn om cadeaupakketten van te maken. Of geniet op een zonnige dag van een lekker boerenijsje!

De koeien krijgen alleen kruidenrijk gras, hooi of kuil te eten wat zorgt voor een gezond stukje rundvlees .

De Scharrelderij

Dorpsstraat 314
9605 PJ Kiel-Windeweer

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  14:00 - 19:00

 • Zaterdag

  11:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 23-09-2020

Laatst aangepast op 03-04-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De Scharrelderij

5,0

7 reviews

Daniëlle

1 jaar geleden

Heerlijk vlees van mooie Blaarkop koeien. Leuke winkel met groente en zuivel, bier van andere boerderijen. Vriendelijke eigenaren.

Robin

1 jaar geleden

HEERLIJK VLEES!!! vanmiddag nog wat biefstukken en gehakt opgehaald. prima service en klantvriendelijkheid. kortom een aanrader voor iedereen die van een lekker stuk vlees houd

Maria

2 jaar geleden

Wil je smaak op je bord, ga dan naar de Scharrelderij. Een heerlijke winkel waar je hartelijk onthaald wordt door Lotte of Boer Piet. Je haalt er mooie en eerlijke producten.

Rens

2 jaar geleden

Mooie winkel met een ruim assortiment aan heerlijke producten.

Dina Korte

2 jaar geleden

Wij zijn al een hele tijd klant bij de deze fantastische winkel. Lotte en Pieter weten wat ze verkopen, en willen alleen het beste. Het vlees wat ze verkopen is van zeer goede kwaliteit. Ze hebben een aardig assortiment eerlijke producten.

Mc Neesen

2 jaar geleden

Leuke winkel met biologisch producten en ook streekproducten. Zeer klantvriendelijk eigenaren.

Lisa Rispens

2 jaar geleden

Heerlijk rundvlees van de Groninger Blaarkop! Ook ideaal voor de BBQ! Verder leuke en lekkere producten uit de regio te krijgen. Advies over bereiding van het vlees indien gewenst. Kortom super plekje en iedereen aan te raden om lekker lokaal te kopen!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen