Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Domein de Vier Ambachten

Wijngaard

Open Sluit om 23:59

Domein de Vier Ambachten is de grootste wijngaard in Zuid Holland. Maar we zijn veel meer dan wijngaard alleen! We kweken honderden druiven en appelrassen waar we diverse soorten heerlijke wijn en cider van maken. Verder kweken we vijgen, appels, peren en ander klein fruit voor de verkoop. Dit zijn seizoen producten dus alleen verkrijgbaar als er geoogst kan worden. In de zomer periode hebben we ook groenten en bloemen uit onze moestuin.

Tevens worden er veel soorten vijgen-, en druivenplanten gekweekt voor de verkoop.

Op ons gezellige terras of bij slecht weer in de tuinzaal kunt u onze wijnen proeven maar ook een heerlijke kop koffie of thee nemen deels getrokken van zelfs geteelde (thee)kruiden. U kunt ook deelnemen aan rondleidingen en proeverijen of speciale thema avonden zoals de Italiaanse avond.

Voor de kinderen is er vanaf zomer 2021 een blote voeten/natuurpad, een speelhuisje met glijbaan, een skelter en een heuse speeltractor. We hebben kippen, 3 katten en 2 honden.

Vanaf 2021 kunt u ook overnachten in grote wijntonnen en originele leuke wijngaard huisjes. Tevens kunt u met een camper terecht. Wij kunnen zorgen voor uw ontbijt. Verder is het mogelijk uw familiefeest bij ons te organiseren zoals bijvoorbeeld uw bruiloft. Uiteraard is onze wijngaard ook een unieke locatie voor bedrijfsfeesten, teambuilding, workshops en te boeken voor vergaderingen.

U kunt trouwen in de wijngaard, uw feest vieren, lekker dineren, romantisch met de fluisterboot varen en heerlijk overnachten met uw gasten. Wij kunnen alles voor u verzorgen van eten tot bruidstaart, bloemen en versieringen en van muziek tot ............. Kom met uw ideeën en wij maken een voorstel, prijsopgave en planning.

Ons domein is ook een zorgboerderij, wij bieden dagbesteding aan mensen met een handicap, zij helpen ons op het terras, in de wijngaard en maken leuke bijenhotels, vogelnestkasten, knappen meubelen op  en veel meer.

Regelmatig verzorgen we cliënten kampeer weekenden. Voor ouders van thuiswonende cliënten die eens een rustig weekend willen hebben of met hun kind er eens origineel uit willen. Lekker relaxen, een stuk lopen, spelen met de dieren, vuurtje stoken, eten en slapen en allemaal weer uitgerust naar huis. Vraag informatie!

U bent van harte welkom en als u het naar uw zin gehad hebt schrijf eens een recensie op :  https://www.lekkerder.nl/listing/domein-de-vier-ambachten/.

Reviews

0/5

★★★★★

Geen reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit verkooppunt

Openingstijden

 • Maandag

  00:00 - 23:59

 • Dinsdag

  00:00 - 23:59

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  00:00 - 23:59

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Op afspraak

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.