Het Stalletje onder aan de Dijk❣️ - Stalletje in Geersdijk
 1. Home
 2. /
 3. Geersdijk
 4. /
 5. Het Stalletje onder aan de Dijk❣️

Het Stalletje onder aan de Dijk❣️. Het Stalletje onder aan de Dijk❣️ is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geersdijk en omstreken.

Stalletje

5,0

Stekeldijk 15
4494 PC
Geersdijk

09:00 - 17:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Het Stalletje onder aan de Dijk❣️.

Het Stalletje onder aan de Dijk❣️ is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geersdijk en omstreken.

Stalletje

Welkom❣️

Wat leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop.
Wij hopen dat je net zo blij wordt van deze té leuke spullen als wij.

Even een korte terugblik:

Wij zijn Anne-Marie (de mama) en de 3 jongens. In de 'corona'-periode zijn wij voor de leuk een pluk- en moestuin en een winkeltje begonnen.
Als je aan de Dijk woont, is de naam snel bedacht.
Het Stalletje onder aan de Dijk was een feit.
Na ziekte van zowel Anne-Marie als Arno (de papa) is Het Stalletje gesloten.

En toen werd het 2024.
Hoe het begon weten wij niet meer..., maar het enthousiasme werd geboren. De ideeën vlogen in het rond, maar het moest ook passen in de herstelperiode van Arno en Anne-Marie.

Wij stappen erin met een open blik...en dromen mag.

Nu kan je van maandag t/m zaterdag alleen aardappels, uien en eieren kopen.
Op woensdagmorgen, vrijdag en zaterdag kan je de 🎁 shoppen❣️
En uiteraard de hele week in de webshop.

Het streven is om te verzenden op dinsdag en vrijdag.
Wil je graag iets anders? App even, vragen kan altijd!

Wil je dat wij je kaartje versturen, vink de optie voor mij versturen aan en kies bij het afrekenen de optie ophalen. Lees hoe het werkt bij het bestelvinkje❣️

Sommige artikelen zijn beperkt op voorraad. Het kan dus zijn dat wij zelf iets moeten bestellen dan duurt de levering iets langer.

Heel veel liefs van ons 😘

Tip❣️ Volg ons op Facebook


Het Stalletje onder aan de Dijk❣️

Stekeldijk 15
4494 PC Geersdijk

Openingstijden

 • Maandag

  09:00 - 17:00

 • Dinsdag

  09:00 - 17:00

 • Woensdag

  09:00 - 17:00

 • Donderdag

  09:00 - 17:00

 • Vrijdag

  09:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 24-08-2020

Laatst aangepast op 13-06-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Het Stalletje onder aan de Dijk❣️

5,0

8 reviews

Thomas Siahaya

1 jaar geleden

Dit is zoals een stalletje (zeg maar stal) behoort te zijn! Mooie producten van eigen teelt of van boeren uit de buurt. Maar ook de aankleding. Het ziet er gezellig en knus uit. Echt een aanrader!

Adelinde

3 jaar geleden

Leuk initiatief, uitnodigend, mooie presentatie van groenten, fruit, sapjes, jam en veel meer. Top kwaliteit vers van het land. Een aanwinst in de buurt!

Nina de Frel

3 jaar geleden

Wat een fantastische manier van boodschappen doen en wat ziet het er geweldig uit allemaal! Dankjulliewel voor dit toffe intitiatief!! ?

Jenthe

3 jaar geleden

Lekkere verse producten, aardige vrouw en het is haast in m’n achtertuin.

Jolanda

3 jaar geleden

Wat een leuk en gezellig aangekleed stalletje is het! Iedere dag verse groente,fruit,eieren , bloemen enz. Daar wordt je toch heel blij van. De producten zijn biologische en nauwelijks verpakt,dat is goed voor het milieu,en ook nog eens smaakvol,betaalbaar en goed voor de boer en de wereld.

Adriënne

3 jaar geleden

Heel erg leuk om hier zelf alles te kunnen plukken, hoewel Daniël je altijd wil helpen! Prachtige zonnebloemen meegenomen en verse eitjes, bakje pruimen en zelfgemaakte advocaat. Een superleuk en bovendien duurzaam verantwoord initiatief, ga zo door! Volgend naar hopelijk weer ?

Marjolein Weeda

3 jaar geleden

Wat een super leuk idee een pluktuin... zo van jullie gezelligheid en van jullie heerlijke groente genoten..lekker op de fiets er naar toe en met een fietsmand verse zelf geplukte groente terug.....onze vakantie is voorbij maar volgend jaar zie je ons weer..

Dianta

3 jaar geleden

Wat een ontzettend leuk idee! Zelf lekker de aarde in om je eigen groentes te plukken. De boontjes, bieten, sla, wortels, uien alles was heerlijk! Annemarie en haar kids zijn zo lief en behulpzaam. Ze hebben altijd een gezellig praatje en ze plukken vrolijk met je mee!