Hoeve Biesland - Boerderijwinkel, Melktap en Boerderij in Delfgauw

Hoeve Biesland.

Boerderijwinkel • Melktap • Boerderij

Bij een boerderijwinkel denken veel mensen aan een klein pittoresk winkeltje. Pittoresk is onze winkel zeker, maar klein zeker niet! Naast rauwe melk, biologisch vlees uit eigen slagerij, brood uit onze biologische bakkerij en biodynamische groenten uit eigen tuin hebben we een breed assortiment biologische streekproducten.

Zo verkopen we biologische groenten van biologische tuinders uit de buurt, biologisch fruit, meelmixen om zelf brood te bakken, siroop van de Delftse molen, druivenmosterd en honing van imkers uit de buurt.

Je tapt hier zelf je rauwe melk, koopt lokaal haardhout en voor de moestuiniers is er compost. Al van onze producten dragen het biologisch keurmerk en vergroten biodiversiteit en bodemkwaliteit.

We verkopen ook streekproducten van bevriende boeren uit de buurt. Druiven(sap) van Nieuw Tuinzight (Den Hoorn), groenten van Rob van Paassen (Oude Leede), Molenmeel van de Ambacht (Delft), biologische eieren van boer Damen (Langerak), boerenkaas van Kaasboederij de Vierhuizen.

Kom zelf het seizoen proeven in de winkel, of bestel in onze webshop dan komen wij naar jou!

Openingstijden

 • Maandag

  10:00 - 17:00

 • Dinsdag

  10:00 - 17:00

 • Woensdag

  10:00 - 17:00

 • Donderdag

  10:00 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 30-06-2022

Laatst aangepast op 12-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Hoeve Biesland

5,0

5 reviews

Rob

9 maanden geleden

Zeer veel producten zoals melk,vlees en groenten maar ook brood wat daar gebakken wordt. alles is biologisch. Het enige nadeel is dat de producten niet goedkoop zijn.

Ernst Knoop

11 maanden geleden

Een leuke winkel waar ze echt van alles hebben. Dingen die je normaliter niet vind in andere boerderijwinkels. De Prijs van melk is echt goed. De rest van de prijzen liggen wel iets hoger dan andere boerderijwinkels, maar het assortiment maakt dat weer goed.

Mo vd Graaf

1 jaar geleden

Super winkel

Els

1 jaar geleden

Ellie

1 jaar geleden

Super leuke winkel op een nog leuke boerderij. Het assortiment is heel breed. Er zijn ook skelters voor de kinderen en je kunt de beesten aaien.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.