Imkerij Ceres - Imkerij in Roosendaal

Imkerij Ceres.

Imkerij Ceres is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Roosendaal en omstreken.

Imkerij

26+

Verkoop van diverse honingsoorten uit eigen imkerij en van de streek. Wij hebben op de plank: Koolzaadhoning, Wouwse bufferhoning ( voorjaar en zomer) en Heidehoning. Verder natuurzuivere bijenproducten zoals: pure bijenwas voor hobbymatig gebruik, schoencreme ,meubelwas en propolistinctuur en diverse eigen bereide zalf op basis van bijenwas en natuurlijk planten en bloemdelen. .Alles komt uit onze eigen bijenkasten. Voorlichting over bestuivende insecten in het algemeen en honingbijen in het bijzonder. Voor het gratis ophalen en scheppen van bijenzwermen.
BEZOEK ONZE WEBSITE VOOR MEER INFORMATIE OVER BESTUIVENDE INSECTEN IN HET ALGEMEEN EN DE HONINGBIJ IN HET BIJZONDER. www.imkerijceres.nl

Imkerij Ceres

Boeiinksestraat 3
4703 SK Roosendaal

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 18:00

 • Dinsdag

  08:00 - 18:00

 • Woensdag

  08:00 - 18:00

 • Donderdag

  08:00 - 18:00

 • Vrijdag

  08:00 - 18:00

 • Zaterdag

  08:00 - 18:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 22-09-2021

Laatst aangepast op 01-07-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Imkerij Ceres

5,0

1 review

Loes

2 jaar geleden

Honing zoals honing moet zijn.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen