Melkgeitenhouderij Kluin - Boerderij in Nijbroek

Melkgeitenhouderij Kluin

Boerderij

Wij, Cor en Karen, zijn een jong stel met 3 kinderen en 8 jaar geleden begonnen met ons melkgeitenbedrijf.
We melken zo'n 800 geiten en zijn jaarlijks bezig met het doorvoeren van verbeteringen in dierenwelzijn, voer, melkproductie etc.

Ieder jaar verwelkomen we tussen de 150 en 200 lammetjes op ons bedrijf.
Recent zijn we gestart met vrije uitloop van onze lammeren. Ze kunnen nu dagelijks heerlijk buiten grazen, of binnen blijven, net wat ze willen! De melkgeiten deze optie bieden is de volgende stap!

Waarom geitenmelk? Het is hét alternatief voor koeienmelk, vooral als je koemelkallergie of -intolerantie hebt. Geitenmelk is licht verteerbaar en bevat 2x zoveel essentiële vetzuren dan koemelk! Deze kan het lichaam zelf niet aanmaken.

Waarom ónze geitenmelk? Het is kwaliteitsmelk, wordt momenteel vooral gebruikt voor baby's en kaas. Maar wij vinden dat de mensen om ons heen onze heerlijke melk moeten proeven!! Op Instagram merkte ik dat weinig mensen een geitenmelktap in de buurt hebben. Wij willen graag kijken of we in deze behoefte kunnen voorzien. Onze melk heeft een heel milde smaak en we laten u dan ook graag meegenieten!

Afgelopen jaar ben ik, Karen, begonnen met het zelf maken van yoghurt van onze melk. Indien gewenst kan, tijdig aangegeven, ook yoghurt gemaakt worden.

Wij denken erover om ons assortiment uit te breiden met verschillende soorten geitenkaas en eieren van onze eigen kippen die hier vrij rondscharrelen op het terrein. Als hier interesse in is laat het ons weten!

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en kom langs!

Melkgeitenhouderij Kluin

Middendijk 79
7397 NE Nijbroek

Openingstijden

 • Maandag

  08:30 - 20:30

 • Dinsdag

  08:30 - 20:30

 • Woensdag

  08:30 - 20:30

 • Donderdag

  08:30 - 20:30

 • Vrijdag

  08:30 - 20:30

 • Zaterdag

  08:30 - 20:30

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 10-08-2022

Laatst aangepast op 09-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf als eerste een review voor
Melkgeitenhouderij Kluin