't Kaasmeisje - Boerderijwinkel en Boerderij in , Montfoort, Utrecht

't Kaasmeisje

Boerderijwinkel • Boerderij

4+

De consument in Oudewater en Montfoort hoeft niet meer ver te gaan voor een heerlijk ambachtelijk stukje kaas, de lekkerste streekproducten of huisgebrande noten. Wij zijn gespecialiseerd in kaas van onze eigen boerderij, kaas uit de streek, Noord-Hollandse kaas, goed gevulde kaasplanken, vers gebrande noten en (streek-) geschenken op maat. Wij gaan voor aandacht, service, goed advies en kwaliteit!

Naast heel veel soorten Hollandse en buitenlandse kazen, vind je in onze winkel ook tapas, verschillende soorten kaasbegleiders, een klein wijnassortiment verzorgt door lokale ondernemers en diverse samenwerkingen met lokale producten.

Beleef

Op Blokland te Montfoort kun je zien waar de kaas vandaan komt. Op de kaasboerderij Doruvael wordt nog bijna dagelijks op ambachtelijke wijze kaas gemaakt en verkocht in de boerderijwinkel. Hier verkopen we boerderijzuivel van Den Eelder, Rofmeddow, vlees van de Grillburger en heerlijk ijs van IJsboerderij De Morgen.

Je kunt natuurlijk ook een rondje boerderij doen en er is in het voorjaar en de zomer een gezellige theetuin wat door de deelnemers van Zorgboerderij Doruvael Buitenzorg wordt geleid. Smul hier van een ijsje, de lekkerste cappuccino met een heerlijke punt appeltaart, thee of een glaasje sap met een tosti. Zij verzorgen op verzoek ook rondleidingen.

't Kaasmeisje

3417 MR
3417 MR , Montfoort, Utrecht

www.hetkaasmeisje.nl

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 02-12-2020

Laatst aangepast op 11-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf als eerste een review voor
't Kaasmeisje