Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

 1. Home
 2. /
 3. 't Kaasmeisje

't Kaasmeisje

Open Sluit om 23:59

Boerderijwinkel • Boerderij

De consument in Oudewater en Montfoort hoeft niet meer ver te gaan voor een heerlijk ambachtelijk stukje kaas, de lekkerste streekproducten of huisgebrande noten. Wij zijn gespecialiseerd in kaas van onze eigen boerderij, kaas uit de streek, Noord-Hollandse kaas, goed gevulde kaasplanken, vers gebrande noten en (streek-) geschenken op maat. Wij gaan voor aandacht, service, goed advies en kwaliteit!

Naast heel veel soorten Hollandse en buitenlandse kazen, vind je in onze winkel ook tapas, verschillende soorten kaasbegleiders, een klein wijnassortiment verzorgt door lokale ondernemers en diverse samenwerkingen met lokale producten.

Beleef

Op Blokland te Montfoort kun je zien waar de kaas vandaan komt. Op de kaasboerderij Doruvael wordt nog bijna dagelijks op ambachtelijke wijze kaas gemaakt en verkocht in de boerderijwinkel. Hier verkopen we boerderijzuivel van Den Eelder, Rofmeddow, vlees van de Grillburger en heerlijk ijs van IJsboerderij De Morgen.

Je kunt natuurlijk ook een rondje boerderij doen en er is in het voorjaar en de zomer een gezellige theetuin wat door de deelnemers van Zorgboerderij Doruvael Buitenzorg wordt geleid. Smul hier van een ijsje, de lekkerste cappuccino met een heerlijke punt appeltaart, thee of een glaasje sap met een tosti. Zij verzorgen op verzoek ook rondleidingen.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Helaas, 't Kaasmeisje biedt online nog geen producten aan.

Wil je weten wanneer wel? Laat je e-mailadres achter en we sturen je een berichtje zodra er producten bij 't Kaasmeisje verkrijgbaar zijn.

Beoordelingen

't Kaasmeisje

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.