Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van VeldhoeveKip
 1. Home
 2. /
 3. Albergen
 4. /
 5. VeldhoeveKip

VeldhoeveKip

Open Sluit om 23:59

Boerderijwinkel • Boerderij

Onze Veldhoeve kippen hebben de tijd en ruimte om in alle rust op te groeien. Zij krijgen 100% plantaardig te eten – zonder coccidiostatica – en hebben een natuurlijk dag- en nachtritme. Dat komt door de ramen in de stal. Onze gezonde en sterke kippen zijn antibioticavrij, van goede kwaliteit en worden ambachtelijk verwerkt. Met aandacht voor kwaliteit. En dat proeft u!


Duurzaam
Antibioticavrij
Geen coccidiostatica in het voer
Traceerbaar
Ambachtelijk verwerktGoed levenVeldhoeve Kip is een gecontroleerde keten. Dat betekent dat u weet waar onze kip vandaan komt.

Goed leven:
Veldhoeve Kip is een langzaam groeiend ras die op onze boerderij opgroeit. Wij nemen de tijd voor onze vitale kippen en geven ze ruimte om in alle rust te groeien. Er is afleidingsmateriaal aanwezig, zodat de kippen zich niet vervelen. Door de ramen in de stal is er een natuurlijk dag- en nachtritme. Ook is er afleidingsmateriaal aanwezig, zodat de kippen zich niet vervelen.
Alleen het beste voer:
100% natuurlijk en we gebruiken geen coccidiostatica in het voer en geen antibiotica. Dit zijn twee kenmerken waar we erg trots op zijn.
De slacht:
Onze kippen worden met de hand gevangen, zo min mogelijk getransporteerd en op ambachtelijke wijze geslacht.

We verkopen onder andere

Openingstijden

 • Maandag

  00:00 - 23:59

 • Dinsdag

  00:00 - 23:59

 • Woensdag

  00:00 - 23:59

 • Donderdag

  00:00 - 23:59

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Helaas, VeldhoeveKip biedt online nog geen producten aan.

Afbeelding van verse producten

Zou je het fijn vinden om de producten online te zien en/of te reserveren? Zodat je zeker weet dat je niet misgrijpt als je naar VeldhoeveKip gaat?

Beoordelingen

VeldhoeveKip

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 03-09-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.