Zuivel van Zus Berkel en Rodenrijs - Boerderijwinkel en Boerderij in Berkel en Rodenrijs

Zuivel van Zus Berkel en Rodenrijs.

Boerderijwinkel • Boerderij

4+

Wij hebben al 7 generaties een melkvee bedrijf. Zo'n 25 jaar geleden zijn we begonnen met kaas maken van onze eigen koeienmelk en nu hebben we een super leuke winkel met onze eigen kaas, karnemelk, yoghurt, melk en rundvlees.

Als aanvulling verkopen we ook producten van collega´s en producten met een bijzonder verhaal!
Kortom allemaal lekker, vers en directe korte lijnen!Lukt het niet om op vrijdag middag of zaterdag langs te komen hebben wij ook een automaat aan de weg staan. Deze is geopend van 8u tot 20u van maandag tm zaterdag. Hierin is de yoghurt, karnemelk en melk verkrijgbaar. Betalen is met contant geld.

Zuivel van Zus Berkel en Rodenrijs

Noordeindseweg 244
2651 LK Berkel en Rodenrijs

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  12:30 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 22-07-2021

Laatst aangepast op 12-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Zuivel van Zus Berkel en Rodenrijs

2,3

3 reviews

Jan Boonekamp

4 maanden geleden

Vanmiddag was mijn vrouw bij de automaat en kocht een fles karnemelk. De fles bleek niet goed afgesloten, de dop was los. De winkel was dicht maar mevrouw Van der Burg liep op het erf. Mijn vrouw probeerde haar aandacht te trekken, dat lukte pas in derde instantie en toen wilde zij mij eigenlijk niet te woord staan. Toen ik aandrong behandelde ze mij onbeschoft en foeterde zij mij uit. Ik ben een trouwe klant maar dit is de laatste keer dat ik op dat erf ben geweest.

D

1 jaar geleden

Wat een sjacherijnige mevrouw achter de toonbank en jonge boerenkaas die echt niet lekker is, leek wel supermarkt kaas (hoewel dit een belediging is voor de supermarkt kaas is) Jammer maar hier gaan wij niet meer naar toe :(

Wendy

2 jaar geleden

Heerlijke producten, vriendelijke service een genot om er elke week langs te gaan Alles is lekkerder rechtstreeks van de boer

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.