Zuivelboerderij De Waard - Boerderijwinkel in Balkbrug

Zuivelboerderij De Waard.

Boerderijwinkel

Wij, Peter en Klara van den Bosch. Ons melkveebedrijf staat in het mooie Reestdal. Hier hebben wij 130 roodbonte koeien. De dames grazen een groot deel van het jaar de lekkerste melk bij elkaar. Een deel van die melk wordt op ons bedrijf verwerkt tot (h)eerlijke zuivel uit het Reestdal. Peter is de boer. Hij houdt zich bezig met de koeien, waardoor zij de lekkere melk geven. Klara maakt hiervan (h)eerlijke zuivel.
Begin jaren '70 is de boerderij verhuisd vanuit de uiterwaarden van de IJssel bij Zwolle. De boerderij had de naam De Waard, die naam is mee verhuisd naar Balkbrug.
Van de melk van onze koeien maken wij:
Volle melk, karnemelk, karnedrank (limoen cactus of framboos), kefir, chocolademelk, volle yoghurt (ook met aardbei, perzik of vanille) vanille vla, karamelvla, bitterkoekjesvla, roomboter, hangop (ook met aardbei) en kwark (ook met aardbei of vanille)
Deze producten verkopen wij in onze boerderijwinkel. Hier verkopen wij ook verschillende producten uit de omgeving. Ook voor een pakket kun je bij ons terecht. Tijdens openingstijden van de winkel maken we graag tijd om meer te vertellen over ons bedrijf.

Zuivelboerderij De Waard

Hoofdweg 22
7707RC Balkbrug

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  13:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 20-07-2022

Laatst aangepast op 12-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Zuivelboerderij De Waard

5,0

2 reviews

volle kwark

1 jaar geleden

Heerlijke volle als je deze heb gehad wil je nooit méér anders.

R

1 jaar geleden

Heerlijke karnemelk en aardbeien kwark, he proeft de volle smaak !!echt een aanrader

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.