Achterveld. Daar kun je kopen bij de boer

Kopen bij de Boer in Achterveld en omstreken

66 verkooppunten binnen 15 km

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afstand tot de boer

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Achterveld

Niets is lekkerder! Kopen bij de Boer in de buurt van Achterveld. Je vindt hier boerderijwinkels, stalletjes, boerderijautomaten, melktaps, imkerijen, kwekerijen, kinderboerderijen, boomgaarden, landwinkels, boerderijen en anders . De kracht van de korte keten is ook in Achterveld merkbaar. Écht vers koop je bij de boer in de regio. Bij sommigen zelfs 24 uur per dag.

De boer heeft het

Er is van alles te koop; aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, zuivel, streekproducten, vlees, vis , maar ook brood en meel, broodbeleg, sap en drank, wijn, biologische producten, honing, kerstpakketten .

Kortom; kopen bij de boer doe je natuurlijk in Achterveld

Bezoek een boerderijwinkel in de buurt van Achterveld

Afbeelding Huijskes en Hoven melkgeiten

Huijskes en Hoven melkgeiten

Achterveld

1km

Afbeelding Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam
Bij Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Leusden en omstreken.

Geitenhouderij 'de Nieuwe Riet' Leusdens Geitenlam

Leusden

2km

Afbeelding Van Ginkel fruitteeltbedrijf

Van Ginkel fruitteeltbedrijf

Achterveld

3km

Afbeelding Kaasboerderij en Landwinkel Vanelly
Kaasboerderij en Landwinkel Vanelly is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Kaasboerderij en Landwinkel Vanelly

Barneveld

3km

Afbeelding Boerderij 't Paradijs

Boerderij 't Paradijs

Barneveld

3km

Afbeelding 't Paradijs

't Paradijs

Barneveld

3km

Afbeelding Boerderij de Omrand

Boerderij de Omrand

Stoutenburg Noord

4km

Afbeelding Boerderijwinkel De Engelsehof
Boerderijwinkel De Engelsehof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Boerderijwinkel De Engelsehof

Barneveld

4km

Afbeelding Oogst van eigen erf

Oogst van eigen erf

Stoutenburg

4km

Afbeelding Boerderij tussen de Hagen

Boerderij tussen de Hagen

Stoutenburg

4km

Afbeelding Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek
Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Eierautomaat Pluimveehouderij Bouw-van den Broek

Barneveld

4km

Afbeelding Boerderijwinkel ‘De Deel’
Boerderijwinkel ‘De Deel’ is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Stoutenburg en omstreken.

Boerderijwinkel ‘De Deel’

Stoutenburg

4km

Afbeelding Briellaerdserf
Briellaerdserf is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Briellaerdserf

Barneveld

4km

Afbeelding Tuinderij Vosbeek

Tuinderij Vosbeek

Scherpenzeel

5km

Afbeelding Eierautomaat De Voskuilerhoef

Eierautomaat De Voskuilerhoef

Woudenberg

5km

Afbeelding Vallei Streekgroente VOF

Vallei Streekgroente VOF

Barneveld

5km

Afbeelding Briellaerds Eitje Jan Seppenplein
Briellaerds Eitje Jan Seppenplein is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Briellaerds Eitje Jan Seppenplein

Barneveld

6km

Afbeelding Valleivlees
Bij Valleivlees kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Valleivlees is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Woudenberg en omstreken.

Valleivlees

Woudenberg

6km

Afbeelding Aerderoort boerenzuivel

Aerderoort boerenzuivel

Renswoude

6km

Afbeelding Kaasautomaat Middelbroek
Kaasautomaat Middelbroek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Leusden en omstreken.

Kaasautomaat Middelbroek

Leusden

6km

Afbeelding Only Microgreens
Bij Only Microgreens kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Only Microgreens is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Scherpenzeel en omstreken.

Only Microgreens

Scherpenzeel

7km

Afbeelding De Lankerenhof

De Lankerenhof

Voorthuizen

7km

Afbeelding Vaarkamp

Vaarkamp

Lunteren

7km

Afbeelding Jowis zolder

Jowis zolder

Lunteren

7km

Afbeelding Eieren-automaat

Eieren-automaat

Renswoude

7km

Afbeelding Vleit eierautomaat
Vleit eierautomaat is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Voorthuizen en omstreken.

Vleit eierautomaat

Voorthuizen

7km

Afbeelding De Fruithut Woudenberg

De Fruithut Woudenberg

Woudenberg

7km

Afbeelding Van Dijk’s Blauwe Bessen
Van Dijk’s Blauwe Bessen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Nijkerk en omstreken.

Van Dijk’s Blauwe Bessen

Nijkerk

8km

Afbeelding De Nieuwe Graanschuur

De Nieuwe Graanschuur

Amersfoort

8km

Afbeelding Melkveebedrijf ’t Broek

Melkveebedrijf ’t Broek

Woudenberg

8km

Afbeelding Eitje van de Koning
Eitje van de Koning is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lunteren en omstreken.

Eitje van de Koning

Lunteren

8km

Afbeelding Biologische Tuinderij de Elzenkamp - Boerenmarkt Eemplein Amersfoort

Biologische Tuinderij de Elzenkamp - Boerenmarkt Eemplein Amersfoort

Amersfoort

8km

Afbeelding Melktap Barneveld

Melktap Barneveld

Barneveld

8km

Afbeelding Familie Bos KALFSVLEES
Familie Bos KALFSVLEES is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Familie Bos KALFSVLEES

Barneveld

8km

Afbeelding Boerderij Valkhoeve
Boerderij Valkhoeve is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Boerderij Valkhoeve

Barneveld

9km

Afbeelding Portugese Laurier Kwekerij

Portugese Laurier Kwekerij

Lunteren

9km

Afbeelding De Kromhoekster Kip Lunteren

De Kromhoekster Kip Lunteren

Lunteren

9km

Afbeelding Boerderij de Wachteldonk

Boerderij de Wachteldonk

Renswoude

9km

Afbeelding Boerderijautomaat Het Hoekje
Boerderijautomaat Het Hoekje is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Maarsbergen en omstreken.

Boerderijautomaat Het Hoekje

Maarsbergen

9km

Afbeelding 't Eihuysje
Bij 't Eihuysje kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

't Eihuysje

Nijkerk

9km

Afbeelding Kipvandeboer

Kipvandeboer

Renswoude

9km

Afbeelding Imkerij De Honingfabriek

Imkerij De Honingfabriek

Barneveld

9km

Afbeelding Tuin, Pluktuin & Pauzeplaats
Tuin, Pluktuin & Pauzeplaats is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lunteren en omstreken.

Tuin, Pluktuin & Pauzeplaats

Lunteren

9km

Afbeelding Kakelvers

Kakelvers

Barneveld

9km

Afbeelding Boerderij ‘de Groote Lageweide’

Boerderij ‘de Groote Lageweide’

Woudenberg

9km

Afbeelding Biologische Tuinderij de Elzenkamp

Biologische Tuinderij de Elzenkamp

Voorthuizen

10km

Afbeelding De BoerderEI automaat

De BoerderEI automaat

Woudenberg

10km

Afbeelding Biologische boerderijwinkel "Hart voor aarde"

Biologische boerderijwinkel "Hart voor aarde"

Nijkerk

10km

Afbeelding Boerderij automaat VOF Hazeleger
Boerderij automaat VOF Hazeleger is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Barneveld en omstreken.

Boerderij automaat VOF Hazeleger

Barneveld

10km