Boerderij in de buurt van Den Ham - Hét overzicht!

Boerderij in de buurt van Den Ham

69 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Den Ham
  4. /
  5. Boerderij

Bezoek een boerderij in Den Ham en omstreken

Afbeelding Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers)
Bij Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers) kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers) is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geerdijk en omstreken.

Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers)

Geerdijk

5km

Afbeelding Tuinderij de drie Berken
Tuinderij de drie Berken is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geerdijk en omstreken.

Tuinderij de drie Berken

Geerdijk

5km

Afbeelding Boerderijwinkel De Scharrelhof
Bij Boerderijwinkel De Scharrelhof kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderijwinkel De Scharrelhof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ommen en omstreken.

Boerderijwinkel De Scharrelhof

Ommen

10km

Afbeelding FruitBosch
Bij FruitBosch kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. FruitBosch is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Luttenberg en omstreken.

FruitBosch

Luttenberg

11km

Afbeelding Boerderij Veldzicht
Bij Boerderij Veldzicht kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderij Veldzicht is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Bergentheim en omstreken.

Boerderij Veldzicht

Bergentheim

12km

Afbeelding REGGEZUIVEL
REGGEZUIVEL is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Notter en omstreken.

REGGEZUIVEL

Notter

13km

Afbeelding Kalverhouderij Groen Dedemsvaart
Bij Kalverhouderij Groen Dedemsvaart kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Kalverhouderij Groen Dedemsvaart is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dedemsvaart en omstreken.

Kalverhouderij Groen Dedemsvaart

Dedemsvaart

14km

Afbeelding Emma's Land

Emma's Land

Den Ham

1km

Afbeelding Toeters Vlees - Rosé en Angus vlees

Toeters Vlees - Rosé en Angus vlees

Den Ham

1km

Afbeelding Koes

Koes

Den Ham

2km

Afbeelding Landbouwbedrijf Kamphuis

Landbouwbedrijf Kamphuis

Hellendoorn

4km

Afbeelding Boerderijwinkel Zandman

Boerderijwinkel Zandman

Beerze

6km

Afbeelding Weivarkens

Weivarkens

Daarle

7km

Afbeelding Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Diffelen

8km

Afbeelding Boerderij Dekker

Boerderij Dekker

Vroomshoop

8km

Afbeelding Weidehuus

Weidehuus

Hellendoorn

9km

Afbeelding Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Vilsteren

10km

Afbeelding Buter-hoeve

Buter-hoeve

Vriezenveen

10km

Afbeelding Kaasboerderij Heileuver

Kaasboerderij Heileuver

Dalmsholte

10km

Afbeelding Notters Ei - pluimveebedrijf Briene

Notters Ei - pluimveebedrijf Briene

Wierden

12km

Afbeelding Boer'nwinkel De Hulleboer

Boer'nwinkel De Hulleboer

Vriezenveen

12km

Afbeelding Brunsel Beef

Brunsel Beef

Luttenberg

13km

Afbeelding Kieftenbelds eitje

Kieftenbelds eitje

Haarle

14km

Afbeelding Varkenshoff

Varkenshoff

Lemelerveld

14km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

14km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

14km

Afbeelding Twentse Boerderijwinkel Zunakaas
Bij Twentse Boerderijwinkel Zunakaas kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

Twentse Boerderijwinkel Zunakaas

Zuna

14km

Afbeelding Van de BOERR

Van de BOERR

Dalfsen

15km

Afbeelding Kalfsvlees Zuna

Kalfsvlees Zuna

Zuna

16km

Afbeelding Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Vinkenbuurt

16km

Afbeelding Melkveebedrijf Koonstra

Melkveebedrijf Koonstra

Vinkenbuurt

16km

Afbeelding Melkveebedrijf Booijink vof

Melkveebedrijf Booijink vof

Geesteren

16km

Afbeelding Suydbroek
Suydbroek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Haarle en omstreken.

Suydbroek

Haarle

16km

Afbeelding Scholten vleesvee

Scholten vleesvee

Dedemsvaart

17km

Afbeelding Oonse Boerderieje

Oonse Boerderieje

Haarle

17km

Afbeelding Kip oet Twente

Kip oet Twente

Geesteren

17km

Afbeelding Jersey koeien Klein Slendebroek
Bij Jersey koeien Klein Slendebroek kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Jersey koeien Klein Slendebroek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

Jersey koeien Klein Slendebroek

Dalfsen

17km

Afbeelding De Kuipers Hoeve
De Kuipers Hoeve is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Rijssen en omstreken.

De Kuipers Hoeve

Rijssen

18km

Afbeelding Ons Boer'n Erf

Ons Boer'n Erf

Harbrinkhoek

18km

Afbeelding Decohof kwekerij en pluktuin

Decohof kwekerij en pluktuin

Dalfsen

18km

Afbeelding Overesch Biowinkel

Overesch Biowinkel

Raalte

19km

Afbeelding Mensing

Mensing

Rijssen

19km

Afbeelding Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik
Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Linde en omstreken.

Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik

Linde

19km

Afbeelding Het Schuurtje

Het Schuurtje

Rijssen

19km

Afbeelding "Uut 't Veld" écht boerderijvlees

"Uut 't Veld" écht boerderijvlees

Balkbrug

19km

Afbeelding Het Achteresvarken

Het Achteresvarken

Enter

19km

Afbeelding 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen
Bij 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. 'De Krul' - De Ruimte Dalfsen is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

'De Krul' - De Ruimte Dalfsen

Dalfsen

19km

Afbeelding VeldhoeveKip

VeldhoeveKip

Albergen

20km

Afbeelding De borkeldzuivel

De borkeldzuivel

Holten

20km

Afbeelding Landjuweel de Hoeven
Landjuweel de Hoeven is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

Landjuweel de Hoeven

Dalfsen

21km

Afbeelding De Zonnehorst

De Zonnehorst

Punthorst

21km

Afbeelding De Morshoeve