Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Boerderijwinkel D'n Heerd
 1. Home
 2. /
 3. Dongen
 4. /
 5. Boerderijwinkel D'n Heerd

Boerderijwinkel D'n Heerd

Gesloten

Boerderijwinkel • Boerderij

Welkom bij boerderijwinkel D’n Heerd. Wij zijn Kees en Monique Jansen, samen met onze drie kinderen wonen wij op deze prachtige boerderij in Dongen.

Waar het houden van Belgisch Witblauwe koeien begonnen is als onze hobby, werd het al snel een hele onderneming. Inmiddels hebben we in totaal 150 vleeskoeien die wij mogen verzorgen.

Onze koeien zijn echte “scharrel”koeien. De drachtige koeien leven in een natuurgebied in het nabij gelegen Loon op Zand. Tegen de uitgerekende datum komt de koe terug naar de stal, waar zij enkele weken in het strohok zal verblijven. Na het afkalven laten we het kalf en de koe zeker een half jaar bij ons op de boerderij samen lopen. Totdat de koe opnieuw drachtig is.

Het gehele jaar staat bij ons de staldeur open. Dit betekent dat de koe (en het kalf) vrij is om naar buiten te gaan of naar binnen te komen.

Doordat de koeien een gevarieerd menu krijgen (veelal van eigen land), heerlijk kunnen “scharrelen” en dus lekker de tijd krijgen om te groeien, kunnen wij je een (h)eerlijk stukje vlees aanbieden! Want al die luxe, dat proef je!

Kom gerust eens een kijkje nemen in onze winkel, of op de boerderij. Je bent van harte welkom.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Boerderijwinkel D'n Heerd geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  13:00 - 19:00

 • Zaterdag

  09:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

Boerderijwinkel D'n Heerd

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 14-04-2020

Laatst aangepast op 14-07-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.