Boerderijwinkel in de buurt van Diffelen - Hét overzicht!

Boerderijwinkel in de buurt van Diffelen

72 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Diffelen
  4. /
  5. Boerderijwinkel

Bezoek een boerderijwinkel in Diffelen en omstreken

Afbeelding Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers)
Bij Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers) kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers) is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geerdijk en omstreken.

Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers)

Geerdijk

5km

Afbeelding De Bessentuin
Bij De Bessentuin kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. De Bessentuin is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Brucht en omstreken.

De Bessentuin

Brucht

6km

Afbeelding Boerderij Veldzicht
Bij Boerderij Veldzicht kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderij Veldzicht is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Bergentheim en omstreken.

Boerderij Veldzicht

Bergentheim

6km

Afbeelding Kalverhouderij Groen Dedemsvaart
Bij Kalverhouderij Groen Dedemsvaart kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Kalverhouderij Groen Dedemsvaart is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dedemsvaart en omstreken.

Kalverhouderij Groen Dedemsvaart

Dedemsvaart

10km

Afbeelding Boerderijwinkel De Scharrelhof
Bij Boerderijwinkel De Scharrelhof kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderijwinkel De Scharrelhof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ommen en omstreken.

Boerderijwinkel De Scharrelhof

Ommen

10km

Afbeelding IJshoeve Bosman
Bij IJshoeve Bosman kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. IJshoeve Bosman is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Krim en omstreken.

IJshoeve Bosman

De Krim

13km

Afbeelding Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik
Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Linde en omstreken.

Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik

Linde

14km

Afbeelding Vleeshoek Bikker
Vleeshoek Bikker is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Schuinesloot en omstreken.

Vleeshoek Bikker

Schuinesloot

15km

Afbeelding Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Diffelen

Binnen 1km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

7km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

7km

Afbeelding Koes

Koes

Den Ham

7km

Afbeelding Emma's Land

Emma's Land

Den Ham

8km

Afbeelding Boerderij Dekker

Boerderij Dekker

Vroomshoop

9km

Afbeelding Toeters Vlees - Rosé en Angus vlees

Toeters Vlees - Rosé en Angus vlees

Den Ham

9km

Afbeelding Weivarkens

Weivarkens

Daarle

12km

Afbeelding Landbouwbedrijf Kamphuis

Landbouwbedrijf Kamphuis

Hellendoorn

12km

Afbeelding Melkgeitenhouderij van Engelenhoven

Melkgeitenhouderij van Engelenhoven

Schuinesloot

14km

Afbeelding Buter-hoeve

Buter-hoeve

Vriezenveen

14km

Afbeelding Melkveebedrijf Koonstra

Melkveebedrijf Koonstra

Vinkenbuurt

14km

Afbeelding Het Boerdereitje

Het Boerdereitje

Schuinesloot

14km

Afbeelding Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Vilsteren

15km

Afbeelding Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Vinkenbuurt

15km

Afbeelding Kaasboerderij Heileuver

Kaasboerderij Heileuver

Dalmsholte

15km

Afbeelding Boer'nwinkel De Hulleboer

Boer'nwinkel De Hulleboer

Vriezenveen

16km

Afbeelding Kip oet Twente

Kip oet Twente

Geesteren

16km

Afbeelding Melkveebedrijf Booijink vof

Melkveebedrijf Booijink vof

Geesteren

16km

Afbeelding Scholtens Erf
Bij Scholtens Erf kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Scholtens Erf is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Krim en omstreken.

Scholtens Erf

De Krim

16km

Afbeelding Boerderij Vlastuin
Boerderij Vlastuin is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

Boerderij Vlastuin

Dalfsen

17km

Afbeelding Weidehuus

Weidehuus

Hellendoorn

17km

Afbeelding "Uut 't Veld" écht boerderijvlees

"Uut 't Veld" écht boerderijvlees

Balkbrug

17km

Afbeelding Blauwe Bessenpluktuin Elim
Bij Blauwe Bessenpluktuin Elim kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

Blauwe Bessenpluktuin Elim

Elim

18km

Afbeelding De Boerenstreek
De Boerenstreek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Zuidwolde en omstreken.

De Boerenstreek

Zuidwolde

18km

Afbeelding Notters Ei - pluimveebedrijf Briene

Notters Ei - pluimveebedrijf Briene

Wierden

19km

Afbeelding Zuivelboerderij De Waard

Zuivelboerderij De Waard

Balkbrug

19km

Afbeelding De Boerin

De Boerin

Nijverdal

19km

Afbeelding Ons Boer'n Erf

Ons Boer'n Erf

Harbrinkhoek

19km

Afbeelding VleeBo
Bij VleeBo kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. VleeBo is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Coevorden en omstreken.

VleeBo

Coevorden

20km

Afbeelding Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel
Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Mander en omstreken.

Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel

Mander

20km

Afbeelding De Zonnehorst

De Zonnehorst

Punthorst

20km

Afbeelding Varkenshoff

Varkenshoff

Lemelerveld

20km

Afbeelding REGGEZUIVEL
REGGEZUIVEL is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Notter en omstreken.

REGGEZUIVEL

Notter

20km

Afbeelding Bij de Molen

Bij de Molen

Dalfsen

20km

Afbeelding Brunsel Beef

Brunsel Beef

Luttenberg

21km

Afbeelding Vleesverkoop maatschap Mulder - Kuiper

Vleesverkoop maatschap Mulder - Kuiper

Balkbrug

21km

Afbeelding Vleesveebedrijf/Vleesverkoop De Til

Vleesveebedrijf/Vleesverkoop De Til

Dalerpeel

21km

Afbeelding Pluimveebedrijf Oude Luttikhuis
Pluimveebedrijf Oude Luttikhuis is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Tubbergen en omstreken.

Pluimveebedrijf Oude Luttikhuis

Tubbergen

21km

Afbeelding Beugelink groente
Bij Beugelink groente kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Beugelink groente is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Noordscheschut en omstreken.

Beugelink groente

Noordscheschut

21km

Afbeelding Skier Wöske

Skier Wöske

Almelo

21km

Afbeelding VeldhoeveKip

VeldhoeveKip

Albergen

22km

Afbeelding Twentse Boerderijwinkel Zunakaas