Boerderijwinkel in de buurt van Heemserveen - Hét overzicht!

Boerderijwinkel in de buurt van Heemserveen

59 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Heemserveen
  4. /
  5. Boerderijwinkel

Bezoek een boerderijwinkel in Heemserveen en omstreken

Afbeelding De Bessentuin
Bij De Bessentuin kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. De Bessentuin is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Brucht en omstreken.

De Bessentuin

Brucht

5km

Afbeelding IJshoeve Bosman
Bij IJshoeve Bosman kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. IJshoeve Bosman is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Krim en omstreken.

IJshoeve Bosman

De Krim

7km

Afbeelding Boerderij Veldzicht
Bij Boerderij Veldzicht kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderij Veldzicht is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Bergentheim en omstreken.

Boerderij Veldzicht

Bergentheim

9km

Afbeelding Vleeshoek Bikker
Vleeshoek Bikker is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Schuinesloot en omstreken.

Vleeshoek Bikker

Schuinesloot

9km

Afbeelding Kalverhouderij Groen Dedemsvaart
Bij Kalverhouderij Groen Dedemsvaart kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Kalverhouderij Groen Dedemsvaart is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dedemsvaart en omstreken.

Kalverhouderij Groen Dedemsvaart

Dedemsvaart

9km

Afbeelding Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik
Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Linde en omstreken.

Geiten- en Schapenboerderij De WolleSik

Linde

10km

Afbeelding Scholtens Erf
Bij Scholtens Erf kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Scholtens Erf is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Krim en omstreken.

Scholtens Erf

De Krim

10km

Afbeelding Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers)
Bij Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers) kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers) is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geerdijk en omstreken.

Geerland Hereford Vlees (Mts. De Geerakkers)

Geerdijk

11km

Afbeelding Boerderijwinkel De Scharrelhof
Boerderijwinkel De Scharrelhof is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ommen en omstreken.

Boerderijwinkel De Scharrelhof

Ommen

12km

Afbeelding De Boerenstreek
De Boerenstreek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Zuidwolde en omstreken.

De Boerenstreek

Zuidwolde

14km

Afbeelding VleeBo
Bij VleeBo kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. VleeBo is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Coevorden en omstreken.

VleeBo

Coevorden

14km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

1km

Afbeelding De Blonde Koe

De Blonde Koe

Heemserveen

1km

Afbeelding Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Diffelen

6km

Afbeelding Melkgeitenhouderij van Engelenhoven

Melkgeitenhouderij van Engelenhoven

Schuinesloot

8km

Afbeelding Het Boerdereitje

Het Boerdereitje

Schuinesloot

9km

Afbeelding Blauwe Bessenpluktuin Elim
Bij Blauwe Bessenpluktuin Elim kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

Blauwe Bessenpluktuin Elim

Elim

12km

Afbeelding Koes

Koes

Den Ham

13km

Afbeelding Boerderij Dekker

Boerderij Dekker

Vroomshoop

14km

Afbeelding Melkveebedrijf Koonstra

Melkveebedrijf Koonstra

Vinkenbuurt

14km

Afbeelding Toeters Vlees - Rosé en Angus vlees

Toeters Vlees - Rosé en Angus vlees

Den Ham

15km

Afbeelding Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Heusinkveld Pluimvee | Kip van Hier

Vinkenbuurt

15km

Afbeelding Vleesveebedrijf/Vleesverkoop De Til

Vleesveebedrijf/Vleesverkoop De Til

Dalerpeel

15km

Afbeelding Beugelink groente
Bij Beugelink groente kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Beugelink groente is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Noordscheschut en omstreken.

Beugelink groente

Noordscheschut

16km

Afbeelding "Uut 't Veld" écht boerderijvlees

"Uut 't Veld" écht boerderijvlees

Balkbrug

16km

Afbeelding Bioboerderij Oosting

Bioboerderij Oosting

Zwinderen

16km

Afbeelding Boerderijwinkel Wolting

Boerderijwinkel Wolting

Zwinderen

17km

Afbeelding Kalverhouderij Smit
Kalverhouderij Smit is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Nieuweroord en omstreken.

Kalverhouderij Smit

Nieuweroord

17km

Afbeelding Zuivelboerderij De Waard

Zuivelboerderij De Waard

Balkbrug

17km

Afbeelding Weivarkens

Weivarkens

Daarle

18km

Afbeelding Landbouwbedrijf Kamphuis

Landbouwbedrijf Kamphuis

Hellendoorn

18km

Afbeelding Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Biologisch boerenbedrijf Erve Meijerink

Vilsteren

18km

Afbeelding Akkerbouwbedrijf Zwaan

Akkerbouwbedrijf Zwaan

Zwinderen

18km

Afbeelding Vleesverkoop maatschap Mulder - Kuiper

Vleesverkoop maatschap Mulder - Kuiper

Balkbrug

19km

Afbeelding Kaasboerderij Heileuver

Kaasboerderij Heileuver

Dalmsholte

19km

Afbeelding Kip oet Twente

Kip oet Twente

Geesteren

19km

Afbeelding Boerderijwinkel Stuifzand

Boerderijwinkel Stuifzand

Stuifzand

19km

Afbeelding Hoeve Sonneclaer
Hoeve Sonneclaer is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Fluitenberg en omstreken.

Hoeve Sonneclaer

Fluitenberg

19km

Afbeelding Melkveebedrijf Booijink vof

Melkveebedrijf Booijink vof

Geesteren

19km

Afbeelding Boerderijwinkel `t Zwien
Boerderijwinkel `t Zwien is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Gees en omstreken.

Boerderijwinkel `t Zwien

Gees

20km

Afbeelding Zorgboerderij de Naoberhoeve

Zorgboerderij de Naoberhoeve

Echten

20km

Afbeelding Boerderij Vlastuin
Boerderij Vlastuin is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Dalfsen en omstreken.

Boerderij Vlastuin

Dalfsen

20km

Afbeelding Buter-hoeve

Buter-hoeve

Vriezenveen

20km

Afbeelding De Zonnehorst

De Zonnehorst

Punthorst

20km

Afbeelding Boerderijwinkel Fluitenberg

Boerderijwinkel Fluitenberg

Fluitenberg

20km

Afbeelding De Oorsprong uut Drenthe

De Oorsprong uut Drenthe

Koekange

21km

Afbeelding Boer'nwinkel De Hulleboer

Boer'nwinkel De Hulleboer

Vriezenveen

21km

Afbeelding Blanken Farm Vlees

Blanken Farm Vlees

Stuifzand

22km

Afbeelding BioBoerBrinks

BioBoerBrinks

Holsloot

22km

Afbeelding Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel
Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Mander en omstreken.

Kaas- en zuivelboerderij 't Hoepel

Mander

23km

Afbeelding Weidehuus