De Visloods - Anders in Vlissingen
 1. Home
 2. /
 3. Vlissingen
 4. /
 5. De Visloods

De Visloods De Visloods is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Vlissingen en omstreken.

Anders

5,0

Eerste Binnenhavenweg 8
4382 ZG
Vlissingen

Opent vrijdag om 09:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

De Visloods.

De Visloods is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Vlissingen en omstreken.

Anders

De Visloods is een jong, enthousiast en dynamische team. Het vissersleven zit in ons bloed.

Elke week varen onze visserschepen uit op de Noordzee, om elke donderdagnacht in de binnenhaven van Vlissingen hun spartelverse vis te lossen. Wij leveren deze wekelijkse verse Noordzeevis en schaal- en schelpdieren direct vanuit onze loods, zonder tussenhandel, en dat merkt u in uw portemonnee!

Wij willen de verse vis nóg meer onder de aandacht brengen en de vis voor een eerlijke en betaalbare prijs verhandelen.

De eerlijke en betaalbare prijs voor onze (h)eerlijke vis kunnen wij hanteren, omdat onze vis niet over allerlei schijven gaat (geen tussenhandel en transport). Onze vis wordt rechtstreeks van de visafslag naar onze loods gebracht, waar de vis direct gekoeld wordt en waar wij - naar wens - zelf de vis zullen schoonmaken en verpakken.

Er is een ruime keuze aan verse Noordzeevis en schaal- en schelpdieren.
Wilt u zeker zijn van uw verse vis(producten), bestel dan voor donderdag 22.00 uur. Wij zorgen dat deze hetzelfde weekend nog voor u gereed ligt.

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Binnen een straal van 10 km én vanaf een bedrag van € 50 bezorgen wij ook.

De Visloods staat voor vers, puur, kwaliteit & lokaal.
VERS UIT ZEE, U PROEFT HET VERSCHIL!

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  Gesloten

 • Vrijdag

  09:00 - 17:30

 • Zaterdag

  09:00 - 12:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 19-02-2024

Laatst aangepast op 20-02-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
De Visloods

5,0

1 review

Riet

1 maand geleden

Prima adres echt een aanrader,heerlijke kibbeling en lekkerbekjes.