Spelen bij de boer! Dat kan bij de boer in Vriescheloo

Speeltoestellen bij de Boer in Vriescheloo en omstreken

Geen verkooppunten binnen 15 km

  1. Home
  2. /
  3. Vriescheloo
  4. /
  5. Speeltoestellen

Op veel boerderijen valt een heleboel te beleven. Natuurlijk kun je bij al deze boerderijwinkels bij jou in de buurt terecht voor echt verse producten direct van het land, maar ze bieden nog veel meer.

Bij de boer is beleving

Op en rondom de boerderij is er een heleboel te doen. Met familie en/of vrienden kamperen bij de boer, of lekker je kinderen laten spelen op en rond de boerderij waar speeltoestellen staan. Bij veel boerderijen mag je ook rondlopen op het erf. Zelf je verse groenten oogsten (!) in de moestuin van de boer, of rondlopen, genieten en zelf plukken van echt verse bloemen in een pluktuin. Bij de boer kan het allemaal!

Boerderij gemaakte appeltaart

Zelfs voor een terrasje pakken met lokale lekkernijen kun je bij veel boerderijen terecht. Zie je jezelf en je vriendinnen al zitten aan verkwikkend biologisch perensapje en boerderij gemaakte appeltaart, allemaal uit eigen boomgaard!?

En tenslotte; ja, ook bij de boer kun je vaak (contactloos) pinnen, hebben velen een , bezorgen aan huis en kun je (echt waar) gratis parkeren!

Je bent op zoek naar speeltoestellen in de buurt van Vriescheloo? Helaas zijn er momenteel geen boerderijwinkels in de buurt van Vriescheloo die deze faciliteit aanbieden.


Mocht je nu zelf een boerderijwinkel in Vriescheloo ontdekken die speeltoestellen aanbiedt, maar die nog niet op ons platform staat, help de boer en andere consumenten dan door deze boer te wijzen op de mogelijkheden van Lekkerder bij de Boer. Ga naar de pagina Tip de Boer. Het invullen van dit formulier kost hooguit 5 minuten van je tijd.


Alvast bedankt.