Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Buffalo Farm Twente

Boerderijwinkel

Gesloten

Buffalo Farm Twente is gelegen in het prachtige Twente. Vanaf de lente zijn de buffels weer te zien in de weide rondom de boerderij. Imposante zwarte dieren met prachtige horens op hun hoofd. De melk verwerken we tot heerlijke buffelmozzarella, ricotta, yoghurt, half harde kazen, fior di latte en veel meer. In de zomermaanden worden er zelfs ijsjes gemaakt.

De buffels zijn eigenlijk een 3 dubbel doel buffel. Ze geven melk, vervolgens wordt het vlees aan huis verkocht als entrecote, braadvlees, buffelburgers etc. en hun huiden; Ja, hier wordt natuurlijk leer van gemaakt. Dit leer wordt weer vervaardigd in riemen, tassen en armbanden.

Wat wij belangrijk vinden;
Een goed leven voor de buffel. Sterk en gezond, hierdoor is (preventieve) medicatie niet nodig. Ook het eten is erg belangrijk in onze ogen. Gras, stro, structuur. We gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten van Nederlandse en Duitse bodem.
Vanaf november 2020 heeft onze melk en ons vlees een omegabalans van 1:1

Onze boerderijwinkel
Hier verkopen we onze buffelmozzarella, ricotta, yoghurt en andere kazen, het buffelvlees, maar ook andere delicatessen. Indien mogelijk lokaal. We vinden het van groot belang dat de producten eerlijk zijn en geen onnodige toevoegingen bevatten. En voor de kinderen? Natuurlijk geen suikers of zo min mogelijk. Sinds het najaar van 2020 is het assortiment uitgebreid met biologische producten en producten met een juiste omega verhouding.

Reviews

0/5

★★★★★

Geen reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit verkooppunt

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  10:00 - 12:30

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  10:00 - 12:30

 • Vrijdag

  Gesloten

 • Zaterdag

  10:00 - 12:30

 • Zondag

  Gesloten

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.