Groenten kopen bij de boer in Geersdijk

Groenten

Groenten van een boerderijwinkel, stalletje, versautomaat bij jou in Geersdijk. Verser. Beter. Lekkerder. In de buurt.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Geersdijk
  4. /
  5. Groenten

Groenten kopen bij een boerderijwinkel in Geersdijk en omgeving

Afbeelding De Pompoenwinkel.nl
De Pompoenwinkel.nl is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geersdijk en omstreken.

De Pompoenwinkel.nl

Geersdijk

Binnen 1km

Afbeelding De Jager

De Jager

Wissenkerke

1km

Afbeelding Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk
Bij Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Wolphaartsdijk en omstreken.

Zeeuws Zilt - De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk

Wolphaartsdijk

3km

Afbeelding Hogehoeve

Hogehoeve

Kamperland

4km

Afbeelding IAMVANLEEUWEN

IAMVANLEEUWEN

Colijnsplaat

5km

Afbeelding Zorgboerderij Catharina Maria Hof

Zorgboerderij Catharina Maria Hof

Kamperland

6km

Afbeelding Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok
Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio 's-Heer Arendskerke en omstreken.

Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok

's-Heer Arendskerke

7km

Afbeelding De Kok Herefords

De Kok Herefords

Lewedorp

8km

Afbeelding Boerderijkraam 't Hollands Hof

Boerderijkraam 't Hollands Hof

Arnemuiden

9km

Afbeelding Landwinkel Elenbaas

Landwinkel Elenbaas

Arnemuiden

9km

Afbeelding Onze Boerderijkeet
Onze Boerderijkeet is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lewedorp en omstreken.

Onze Boerderijkeet

Lewedorp

9km

Afbeelding Boerderijautomaat Elenbaas
Boerderijautomaat Elenbaas is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lewedorp en omstreken.

Boerderijautomaat Elenbaas

Lewedorp

9km

Afbeelding Klein Arendsrust

Klein Arendsrust

Vrouwenpolder

10km

Afbeelding Boerderijwinkel Bij de Molen Gapinge

Boerderijwinkel Bij de Molen Gapinge

Gapinge

10km

Afbeelding Zorgboerderij de Noordhoek, theetuin, pluktuin, groente

Zorgboerderij de Noordhoek, theetuin, pluktuin, groente

's-Heer Abtskerke

10km

Afbeelding Appels Enzo

Appels Enzo

's-Heerenhoek

11km

Afbeelding Kaasboerderij Schellach
Bij Kaasboerderij Schellach kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Kaasboerderij Schellach is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Kaasboerderij Schellach

Middelburg

11km

Afbeelding De Zoete Kers

De Zoete Kers

Serooskerke

11km

Afbeelding VD Bosse Fruit

VD Bosse Fruit

Serooskerke

11km

Afbeelding Landwinkel Schorre
Landwinkel Schorre is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Vrouwenpolder en omstreken.

Landwinkel Schorre

Vrouwenpolder

12km

Afbeelding Boerderijwinkel van Damme
Bij Boerderijwinkel van Damme kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderijwinkel van Damme is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Heinkenszand en omstreken.

Boerderijwinkel van Damme

Heinkenszand

12km

Afbeelding Nijpjes

Nijpjes

Middelburg

12km

Afbeelding Appels&zo

Appels&zo

's-Heerenhoek

12km

Afbeelding Boerderijwinkel Groenteschuurtje

Boerderijwinkel Groenteschuurtje

Serooskerke

13km

Afbeelding Boerderijwinkel Buijsrogge

Boerderijwinkel Buijsrogge

Goes

13km

Afbeelding Het Groentekraam

Het Groentekraam

Zierikzee

13km

Afbeelding Landwinkel Weststrate
Bij Landwinkel Weststrate kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Landwinkel Weststrate is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Landwinkel Weststrate

Middelburg

13km

Afbeelding Biologisch groentekraam Harinck Organics

Biologisch groentekraam Harinck Organics

Kloetinge

13km

Afbeelding De Pompoenkar

De Pompoenkar

Zierikzee

14km

Afbeelding Farmshop Vrij Zwanenburg

Farmshop Vrij Zwanenburg

Grijpskerke

14km

Afbeelding Boerderijwinkel Puur en fruitautomaat Maatschap van Overloop

Boerderijwinkel Puur en fruitautomaat Maatschap van Overloop

Kattendijke

14km

Afbeelding De Vitamineschuur

De Vitamineschuur

Zierikzee

15km

Afbeelding Boerderijwinkel De Visser AGF

Boerderijwinkel De Visser AGF

Middelburg

15km

Afbeelding Kesselaar - Van de Vreede
Kesselaar - Van de Vreede is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio 's-Gravenpolder en omstreken.

Kesselaar - Van de Vreede

's-Gravenpolder

15km

Groenten in Geersdijk en omstreken: een overzicht

Groenten zijn een essentieel onderdeel van een gezond eetpatroon. In de buurt van Geersdijk worden diverse soorten groenten geteeld en verkocht. 

Groenten die verkrijgbaar zijn

wortels_kopen_bij_de_boer_lekkerder_350599118.jpg 10.71 MB

Nederland heeft een lange traditie van het telen van groenten. In het land worden veel verschillende soorten groenten geteeld, van wortels en bloemkool tot sla en tomaten. Hieronder vind je een overzicht van enkele populaire groenten in de buurt van Geersdijk:

Groenten per seizoen

Veel groenten zijn seizoensgebonden en daarom alleen verkrijgbaar in bepaalde tijden van het jaar. Hieronder vind je een overzicht van groenten die per seizoen verkrijgbaar zijn in Geersdijk en omstreken:

Lente:

asperges_kopen_bij_de_boer_lekkerder_835084635.jpg 11.18 MB

Zomer:

Herfst:

Winter:

Groenten kopen bij de boer

Als je op zoek bent naar verse en lokale groenten, dan is het kopen van groenten bij de boer een uitstekende keuze. Boerderijwinkels zijn overal in Geersdijk te vinden en bieden een breed scala aan verse groenten. Hieronder staan enkele voordelen van het kopen van groenten bij de boer:

kool_kopen_bij_de_boer_lekkerder_1841148766.jpg 14.41 MB

Het verschil tussen groenten van de supermarkt en van de boer via de boerderijwinkel

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen groenten die je in de supermarkt koopt en groenten die je bij de boer via de boerderijwinkel koopt. Hieronder staan enkele belangrijke verschillen:

In ons land zijn veel verschillende soorten groenten verkrijgbaar die seizoensgebonden zijn. Het kopen van groenten bij de boer via de boerderijwinkel heeft verschillende voordelen, waaronder versheid, duurzaamheid, variëteit en betaalbaarheid. 

sla_kopen_bij_de_boer_lekkerder_1780594754.jpg 39.78 MB

Bovenaan deze pagina vind je adressen van boerderijwinkels, boerderijen, kinderboerderijen, landwinkels, boomgaarden, stalletjes, boerderijautomaten en anders , waar je terecht kan voor aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, biologische producten, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, brood en meel, broodbeleg, honing, kerstpakketten, salades, sap en drank, smaakmakers, verse thee en/of kruiden, vis, wijn en ijs , direct afkomstig van de boer bij jou in de regio. Klik en ontdek!


Dit zeggen gebruikers over Lekkerder bij de Boer.

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 366 reviews

2 maanden geleden

Altijd fijn, genieten van lokale producten zonder een urenlange speurtocht naar onbekende schatten. Met Lekkerder bij de Boer is het mogelijk om juist deze plekken te vinden.

Google icon Google
Evelien Smit

Evelien Smit

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

Geko is een top bedrijf

Google icon Google
G.

G.

3 maanden geleden

Ben vandaag weze kijken in het winkeltje en wat dingen gekocht prijs is goed en de producten ook toppie tot de volgende. Gr familie van de kerkhof haan

Google icon Google
Pascal Van de kerkhof

Pascal Van de kerkhof

3 maanden geleden

Top producten voor een normale prijs!!!!!

Google icon Google
Roel de zoeten

Roel de zoeten

3 maanden geleden

Heb inmiddels diverse bedrijven bezocht via Lekkerder bij de boer. Met veel genoegen en veel leuke en nuttige aankopen. Vandaag ging het echter fout bij Scholten Vleesvee in Dedemsvaart. …Meer

Google icon Google
Geert van der Tuuk

Geert van der Tuuk

4 maanden geleden

veel producten en direct van de boer! super

Google icon Facebook
Bio Kaasboerderij Langelaan

Bio Kaasboerderij Langelaan

4 maanden geleden

Het is niet alleen lekkerder bij de Boer, maar óók nog eens makkelijker! Wij zijn één van de deelnemende boerenbedrijven en Thomas heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de site en de verkoop werkt. Hoe we onze producten kunnen aanbieden …Meer

Google icon Google
Itte Smink

Itte Smink

4 maanden geleden

Vandaag goed geholpen door Thomas en zijn we weer een stapje verder op het platform Lekkerder bij de Boer!

Google icon Google
diny Oomen

diny Oomen

4 maanden geleden

Veel keus, wat moois uit kunnen zoeken dat keurig is bezorgd. Dank!

Google icon Google
Frans G

Frans G

4 maanden geleden

TOP app, maakt t vinden van boeren verkoop super makkelijk!

Google icon Google
Tante Ans

Tante Ans

4 maanden geleden

Prima website. Mooi initiatief om bij de boer te kopen.

Google icon Google
Heleen

Heleen