Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel - Boerderijwinkel, Anders, Imkerij, Molen, Boerderij en Boomgaard in Beesd
 1. Home
 2. /
 3. Beesd
 4. /
 5. Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel

Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel

Boerderijwinkel • Anders • Imkerij • Molen • Boerderij • Boomgaard

Oude Waag 21
4153 RC
Beesd

10:00 - 18:00

Zelf afhalen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afhaalmoment (optioneel) Aanpassen

Afhaalmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel

Boerderijwinkel • Anders • Imkerij • Molen • Boerderij • Boomgaard

46+

Ontdek Onze Landgoedwinkel
Onze Landgoedwinkel, gesitueerd in het pittoreske Beesd aan de Oude Waag 21, is een ware schatkamer van (h)eerlijke biologische producten. Stap binnen en laat je verrassen door onze unieke selectie van moestuinjams, chutneys, curd, en onze veelgeprezen landgoedkazen. Geniet van onze huisgemaakte specialiteiten, zoals appeltaart en barones Van Verschuer’s beroemde walnotentaartjes.

Proef de Puurheid van onze Landgoedkazen
Wij zijn trots op onze biologische landgoedkazen, een directe weerspiegeling van de puurheid van ons land. Onze koeien grazen op onbespoten weilanden, wat zorgt voor een volle en eerlijke smaak. Van de licht pittige Jonker tot de rijkelijk oude Oude Adel, elke kaas vertelt een verhaal van toewijding en ambacht. Naast onze kazen, vervaardigen wij met zorg biologische jams, chutneys, curds, en andere delicatessen.

Ervaar de Kwaliteit van ons Lakenveldervlees
Onze kudde van meer dan 65 Lakenvelders is een trots onderdeel van Mariënwaerdt. Deze oud-Hollandse runderen, bekend als het kasteel- of parkrund, leveren vlees dat fijn van structuur en biologisch verantwoord is. Wij nodigen je uit om dit unieke vlees te proeven, beschikbaar in onze Landgoedwinkel of via online bestelling. Proef en voel het verschil van vlees dat met respect en zorg is grootgebracht.

Gemakkelijk en Duurzaam: Ons Ekoplaza Pickup Point
Voor jouw gemak fungeert onze Landgoedwinkel ook als een Ekoplaza afhaalpunt. Hier kun je al jouw biologische boodschappen bestellen en ophalen, zelfs die niet direct in onze winkel verkrijgbaar zijn. Wij streven ernaar jouw leven makkelijker te maken, terwijl we onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit behouden.

Ontdek Online de Heerlijkheden van Mariënwaerdt
Bezoek onze webshop op Lekkerder bij de Boer en duik in de wereld van Mariënwaerdt vanuit het comfort van je eigen huis. Onze online winkel maakt het eenvoudig en snel om jouw favoriete landgoedproducten te bestellen. Of je nu zoekt naar onze ambachtelijke kazen, heerlijke jams, of biologisch vlees, wij zorgen ervoor dat de smaken van ons landgoed direct bij jou thuis worden geleverd.

Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze passie voor biologische, eerlijke producten en de rijke geschiedenis van Heerlijkheid Mariënwaerdt te ervaren. Kom langs, of bestel online.

Overigens. Heerlijkheid Mariënwaerdt is veel meer dan alleen een landgoedwinkel; het is een bruisende locatie met diverse activiteiten en faciliteiten:

Culinaire Ervaringen
Beleef de smaken van het landgoed in ons restaurant, de Stapelbakker, waar de gerechten bereid worden met biologische ingrediënten van ons landgoed. Dit maakt het de ideale plek voor zowel persoonlijk genot als zakelijke evenementen, waar wij (h)eerlijke biologische gerechten serveren.

Zakelijke Bijeenkomsten
Als je een inspirerende locatie zoekt voor een congres, evenement of vergadering, biedt ons landgoed in Midden-Nederland een unieke setting. Omringd door een landelijke omgeving, is ons historische landgoed perfect voor zakelijke bijeenkomsten.

Romantische Trouwlocatie
Stel je voor dat je trouwt op het meest romantische landgoed in de Betuwe. Of je nu kiest voor een bruiloft in Franse stijl tussen de boomgaarden of een klassieke bruiloft in ons Koetshuis, wij bieden een idyllische setting voor jouw speciale dag. Er is zelfs de mogelijkheid om op het landgoed te overnachten.

Biologische Landbouw
Ons landgoed zet zich in voor geheel biologische landbouw. We bereiden heerlijke biologische delicatessen en sappen op ambachtelijke wijze met ingrediënten van onze eigen oogst en die van lokale biologische landbouwbedrijven.

Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel

Oude Waag 21
4153 RC Beesd

www.marienwaerdt.nl

Openingstijden

 • Maandag

  10:00 - 18:00

 • Dinsdag

  10:00 - 18:00

 • Woensdag

  10:00 - 18:00

 • Donderdag

  10:00 - 18:00

 • Vrijdag

  10:00 - 19:00

 • Zaterdag

  10:00 - 19:00

 • Zondag

  10:00 - 18:00

Aangemeld op 28-11-2023

Laatst aangepast op 16-02-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Schrijf als eerste een review voor
Heerlijkheid Mariënwaerdt Biologisch Landgoedwinkel