Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Imkerij 't Zod
 1. Home
 2. /
 3. Kortenhoef
 4. /
 5. Imkerij 't Zod

Imkerij 't Zod

Op afspraak

Imkerij

Hoi welkom bij Imkerij 't Zod. Als hobby imker verkoop ik naast honing nog diverse andere producten, zoals walnoten in honing; honing met raw cacao; moestuiconfituren: honingsnoepjes; propoliszalf; lippenbalsem; boenwas en bijenwas. Daarnaast verkoop ik gebrande snijplanken (andere hobby van mij). Je kunt al mijn producten op de website vinden.  Ik verkoop aan huis, dus wel graag even een afspraak maken. Wil je een rondleiding? Ook dat is mogelijk als je dat dan ook van te voren even aangeeft.

Vind je het leuk om regelmatig een stukje te lezen over mijn bijen? Ga dan vooral mijn facebookpagina volgen. Daar schrijf ik regelmatig een stukje en probeer ik ook vragen over bijen te beantwoorden.

We verkopen onder andere

Helaas biedt Imkerij 't Zod geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  Op afspraak

 • Zaterdag

  Op afspraak

 • Zondag

  Op afspraak

Beoordelingen

Imkerij 't Zod

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 01-03-2021

Laatst aangepast op 03-08-2022

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.