Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van KipEigen
 1. Home
 2. /
 3. Hilversum
 4. /
 5. KipEigen

KipEigen

Gesloten

Anders • Landwinkel

Wil jij verse producten uit regeneratieve landbouw? Bij KipEigen ben je aan het goede adres voor eieren, kip, groente/kruiden, en fruit. Eieren zijn bij het afhaalpunt in vrije verkoop. Voor de overige producten en meer info ga je naar de website www.kipeigen.nl

Onze kippen leven in een prachtige boomgaard in Loosdrecht, waarbij ze wekelijks een nieuw stuk grasland krijgen. Het zijn geen hoogproductieve dieren, en doordat ze veel groen eten, hebben de eieren een bijzondere kwaliteit! Ook de haantjes geven we een mooi leven. Die mogen op natuurlijk tempo opgroeien en worden uiteindelijk vleeskip: lekker en verantwoord! Deze zijn tweemaal per jaar beschikbaar, en te reserveren via de website.

Elke week breng ik de verse eieren met de bakfiets naar Landgoedwinkel de Rading, waar ze klaar staan om opgehaald te worden door de CSA-leden. Eieren voor de losse verkoop staan op de toonbank van de winkel.
Zie ik je daar?😄 Ook voor andere producten en horeca kun je hier terecht.

We verkopen onder andere

Helaas biedt KipEigen geen online producten aan. Zou je graag producten met prijzen willen zien en deze via ons platform kunnen reserveren/bestellen? Geef de boer een seintje. Wij sturen namens jou een mailtje naar de boer.

Openingstijden

 • Maandag

  09:30 - 17:00

 • Dinsdag

  09:30 - 17:00

 • Woensdag

  09:30 - 17:00

 • Donderdag

  09:30 - 17:00

 • Vrijdag

  09:30 - 17:00

 • Zaterdag

  09:30 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Beoordelingen

KipEigen

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 03-08-2022

Laatst aangepast op 24-01-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.