Landgoedwinkel Reef - Boerderijwinkel, Boerderij en Anders in Hengelo

Landgoedwinkel Reef.

Boerderijwinkel • Boerderij • Anders

2+

De boer op......
Waar vind je dit? Een boerderijwinkel, bloemenpluktuin en Rustpunt in 1. Op een prachtige locatie op een eeuwenoude boerderij.
Het varkensvlees is afkomstig van onze eigen boerderij.
Wij verkopen ook rundvlees en kip van boeren uit de omgeving. De overige producten proberen wij zoveel mogelijk uit de streek te halen.

Onze bloemenpluktuin is geopend van juli t/m september. Hier kan je geheel op basis van zelfbediening een bos bloemen plukken.

Op ons Rustpunt kan je genieten van een kop koffie/thee, frisdrank of een lekker ijsje. Dit alles geheel op basis van zelfbediening.

Onze plannen om onze eigen groenten te gaan verbouwen zijn in volle ontwikkeling.

Laat u verrassen!

Landgoedwinkel Reef

Twekkelerweg 350
7554SE Hengelo

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  12:30 - 17:00

 • Donderdag

  12:30 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 02-07-2022

Laatst aangepast op 01-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Landgoedwinkel Reef

5,0

5 reviews

Harold Postma

1 jaar geleden

Vorige week voor het eerst geweest. Leuke winkel, allemaal schone produkten en een geweldige uitleg door een super hartelijke vrouw. Overzichtelijke opstelling van het assortiment en een grote diversiteit aan produkten. Uiteraard komen we weer terug.

Sylvia

1 jaar geleden

Vandaag voor het eerst hier geweest. Een ontzettende lieve en hartelijke vrouw die mij uitlegde waar alle producten vandaan komen die er verkocht worden. Hier kom ik zeker vaker terug!

Denise

1 jaar geleden

Super mooie winkel, mooie producten. super lieve vrouw die mij geholpen heeft. de honing die ze verkopen is super lekker. eerlijke mensen en eerlijke producten. ga er zeker vaker heen.

Alicia

2 jaar geleden

Groot fan van de bloemenpluktuin! de winkel er bij hebben ze nu ook heel erg mooi opgezet en kom ik zeker nog eens voor langs.

Michel

2 jaar geleden

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.