Smit's Boer & Goed - Boerderijwinkel, Boerderij, Stalletje en Melktap in Stompetoren

Smit's Boer & Goed.

Boerderijwinkel • Boerderij • Stalletje • Melktap

8+

Waarschijnlijk ben je opzoek naar streekproducten uit je omgeving. Dan ben je bij Smit's Boer & goed aan het goede adres! Wij zijn gevestigd in Stompetoren, de "moestuin" van Alkmaar.
Op 4 momenten per week is onze gezellige boerderijwinkel geopend.
Hier verkopen wij onze eigen producten zoals verse, rauwe melk, rundvlees en zelfgemaakte boeren zuivel maar ook lokale producten van collega boeren en ondernemers. Die verse melk, kun je tappen vanuit een melktap! Ken je dat al? Je kunt zelf een fles of emmertje van huis meenemen, of je kunt een mooie duurzame glazen fles bij ons kopen. Het rundvlees is van onze eigen grasgevoerde dubbeldoel koeien. Een eerlijk onbewerkt stuk vlees. Gehakt, hamburger, biefstuk, hart of lever, sudderlapjes en nog veel meer. Verder kun je denken aan honing oa van eigen erf, verschillende soorten beemsterkaas en boerenkaas, pannenkoekmeel, boerenbroden, verwerkt fruit in jam, sap of saus. Cadeaupakketten op maat. Maar ook de groenten uit de buurt. Eten wat het seizoen ons biedt. 

Tijdens de winkeltijden kunnen onze klanten altijd een (kraam)bezoek brengen in onze jongvee stal. 

Ons zelfbediening melkhuisje is dagelijks geopend van 9.00-20.00u Hier kun je zelf melktappen, zuivel en eieren kopen. 's Zomers een lekker ijsje. Betaal hier gepast contant of met een QRcode scan. 

Openingstijden

 • Maandag

  14:00 - 18:00

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  14:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 31-01-2021

Laatst aangepast op 14-03-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Smit's Boer & Goed

5,0

3 reviews

Ania

9 maanden geleden

Is wonderful and friendly for kids

Eva

2 jaar geleden

Wij komen hier met zoveel plezier, het is echt een uitje voor de kinderen en de producten zijn van hoge kwaliteit.

Jenne

2 jaar geleden

Ik ben niet zo gauw van de reviews, maar wat waren wij welkom. heerlijke verse melk, groente, vlees en andere zelfgemaakte producten. de stal is open voor bezichtig om de koeien en kalfjes te kunnen zien. Ontzettend fijn ontvangen door de boerin die fijne uitleg over haar producten en boerderij vertelde vol met passieen zelfs een kleine rondleiding kregen en hun pasgeboren kalfje mochten bewonderen. wij kopen voortaan lokaal. ontzettend bedankt voor deze fijne ervaring mocht je dit lezen.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.