Bio Versmarkt op de Stek - Kwekerij, Stalletje en Boerderijwinkel in Wognum
 1. Home
 2. /
 3. Wognum
 4. /
 5. Bio Versmarkt op de Stek

Bio Versmarkt op de Stek Bio Versmarkt op de Stek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Wognum en omstreken.

Kwekerij • Stalletje • Boerderijwinkel

5,0

Oosteinderweg 24
1687 AC
Wognum

Opent donderdag om 10:00

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Bio Versmarkt op de Stek.

Bio Versmarkt op de Stek is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Wognum en omstreken.

Kwekerij • Stalletje • Boerderijwinkel

10+

U bent van harte welkom bij onze rijk gevulde groentekraam, onze kraam is 3 dagen per week gevuld met allemaal biologische versproducten die voor het overgrote deel rechtstreeks bij de biologische West-Friese telers vandaan komen. Maak kennis met lokale smaakvolle producten die zonder chemische middelen zijn opgekweekt.

Ook hebben we producten van eigen teelt, we hebben 1800 m2 waarbij we op een biologische en No-Dig manier groentes verbouwen. We laten de grond met rust en voegen alleen maar biologische compost toe. Hierdoor blijft het bodemleven ongestoord en zorgt het voor een werkend systeem onder de grond.

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  10:00 - 17:00

 • Vrijdag

  10:00 - 17:00

 • Zaterdag

  10:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 24-09-2023

Laatst aangepast op 06-06-2024

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Bio Versmarkt op de Stek

5,0

1 review

Amy

2 weken geleden

Gisteren was ik hier voor het eerst geweest. Op het terrein zit naast de bio versmarkt ook een kaaswinkeltje, een koffiebranderij en een theehuisje. Ik was erg verrast over de plek. Ik heb verse knoflook, zoete aardappelen, champignons meegenomen en bij de kaaswinkel een heerlijk stuk graskaas. Wat een leuke plek met eerlijke producten en zeker voor herhaling vatbaar!