Boerderij in de buurt van Garmerwolde - Hét overzicht!

Boerderij in de buurt van Garmerwolde

39 verkooppunten binnen 25km

  1. Home
  2. /
  3. Garmerwolde
  4. /
  5. Boerderij

Bezoek een boerderij in Garmerwolde en omstreken

Afbeelding Boerderijwinkeltje Garmerwolde
Boerderijwinkeltje Garmerwolde is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Garmerwolde en omstreken.

Boerderijwinkeltje Garmerwolde

Garmerwolde

Binnen 1km

Afbeelding Melktap Paterswolde
Melktap Paterswolde is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Paterswolde en omstreken.

Melktap Paterswolde

Paterswolde

12km

Afbeelding Slagerij de Buurderij
Slagerij de Buurderij is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Noordlaren en omstreken.

Slagerij de Buurderij

Noordlaren

13km

Afbeelding Agrishop

Agrishop

Garmerwolde

Binnen 1km

Afbeelding De Wie-Len

De Wie-Len

Bedum

4km

Afbeelding Ekonoom

Ekonoom

Noordwolde

5km

Afbeelding Melkveebedrijf Brinkman

Melkveebedrijf Brinkman

Westerwijtwerd

9km

Afbeelding Biologische boerderij Eikemaheert

Biologische boerderij Eikemaheert

Loppersum

10km

Afbeelding Winsumer Zuivel

Winsumer Zuivel

Winsum

11km

Afbeelding Hoeve Zuidwending
Bij Hoeve Zuidwending kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen.

Hoeve Zuidwending

Den Horn

12km

Afbeelding Bij Overzet

Bij Overzet

Wirdum

12km

Afbeelding Boerderijwinkel Dallinga

Boerderijwinkel Dallinga

Zuidbroek

14km

Afbeelding Midhumster
Midhumster is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Ezinge en omstreken.

Midhumster

Ezinge

16km

Afbeelding Keet KOE-tje
Keet KOE-tje is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Peize en omstreken.

Keet KOE-tje

Peize

16km

Afbeelding Biologische boerderijwinkel arkema
Biologische boerderijwinkel arkema is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Noordbroek en omstreken.

Biologische boerderijwinkel arkema

Noordbroek

16km

Afbeelding West Angus & Meer

West Angus & Meer

Leutingewolde

18km

Afbeelding Mts. Knotnerus Bruins

Mts. Knotnerus Bruins

Eenrum

19km

Afbeelding Aspergeboerderij Doornbosch

Aspergeboerderij Doornbosch

Borgercompagnie

19km

Afbeelding Mobiele fruitpers Golden Raand

Mobiele fruitpers Golden Raand

Uithuizen

19km

Afbeelding Landgoedboerderij Oosterheerdt

Landgoedboerderij Oosterheerdt

Leek

20km

Afbeelding Slagerij van Wijk/Longhornbeef Boerderijwinkel
Slagerij van Wijk/Longhornbeef Boerderijwinkel is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Niekerk en omstreken.

Slagerij van Wijk/Longhornbeef Boerderijwinkel

Niekerk

20km

Afbeelding De Scharrelderij
De Scharrelderij is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Kiel-Windeweer en omstreken.

De Scharrelderij

Kiel-Windeweer

20km

Afbeelding Bioschuur

Bioschuur

Meeden

21km

Afbeelding Landwinkel Ol Diek

Landwinkel Ol Diek

Nieuwolda

21km

Afbeelding Fruitteeltbedrijf Oudebosch

Fruitteeltbedrijf Oudebosch

Niehove

21km

Afbeelding Fruitteeltbedrijf Oudebos

Fruitteeltbedrijf Oudebos

Niehove

21km

Afbeelding Waddenvarkens

Waddenvarkens

Uithuizermeeden

22km

Afbeelding Natuurboerderij Blakervelderhoeve
Natuurboerderij Blakervelderhoeve is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Langelo en omstreken.

Natuurboerderij Blakervelderhoeve

Langelo

22km

Afbeelding Overgaauw De Kippenboer

Overgaauw De Kippenboer

Tolbert

22km

Afbeelding Heidi’s Melktap en fiets/wandel rustpunt

Heidi’s Melktap en fiets/wandel rustpunt

Steenbergen

22km

Afbeelding Puur Poolswijk

Puur Poolswijk

Nieuw-Roden

22km

Afbeelding Het Taphuisje

Het Taphuisje

Meeden

23km

Afbeelding Hoeve Roorda

Hoeve Roorda

Niebert

23km

Afbeelding Noorderlanden Galloways

Noorderlanden Galloways

Scheemda

23km

Afbeelding Boerderij Koops

Boerderij Koops

Eexterveen

25km

Afbeelding Boer’n Jonker

Boer’n Jonker

Jonkersvaart

25km

Afbeelding Familie Wierenga

Familie Wierenga

Munnekezijl

25km

Afbeelding Pluimveebedrijf Niestijl

Pluimveebedrijf Niestijl

Veendam

25km

Afbeelding Bio boerderij Horaholm

Bio boerderij Horaholm

Hornhuizen

25km

Bezoek de boerderij in Garmerwolde - Ontdek de wereld van verse en lokale producten!

Ben je op zoek naar verse en lokale producten van hoge kwaliteit? Zoek dan niet verder en breng een bezoek aan een boerderij in de buurt van Garmerwolde waar producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht! Dit is niet alleen een fantastische manier om verse producten te kopen, maar ook om te ontdekken wat er allemaal op de boerderij te beleven is. 

Kaasboerderij_Groot_Kopen_bij_de_boer_Lekkerder_boerderijwinkel.jpeg 288.21 KB

Wonen en werken op de boerderij

Boerderijen zijn meer dan alleen plaatsen waar producten worden verbouwd en verkocht. Het zijn levendige gemeenschappen waar mensen wonen en werken. Boerderijen worden vaak gerund door families die al generaties lang in de landbouw werkzaam zijn. Deze families werken hard om hun producten te verbouwen, oogsten en te verkopen, zodat ze kunnen voorzien in de behoeften van de (lokale) gemeenschap.

Het_Achteresvarken_Kopen_bij_de_boer_Lekkerder_boerderijwinkel.jpeg 470.47 KB

Historie van boerderijen

Boerderijen hebben een rijke geschiedenis. Ze zijn al duizenden jaren een essentieel onderdeel van de samenleving. Vroeger waren boerderijen de belangrijkste bron van voedsel voor de lokale gemeenschappen en speelden ze een belangrijke rol in de economie. Tegenwoordig zijn boerderijen nog steeds belangrijk, maar om verschillende redenen. Ze bieden niet alleen voedsel, maar ook werkgelegenheid en een gevoel van verbondenheid met de natuur en de lokale gemeenschap.

Activiteiten op de boerderij in de buurt van Garmerwolde

Er is altijd wel iets te doen op de boerderij! Naast het verbouwen en verkopen van producten, worden er vaak allerlei activiteiten georganiseerd, zoals rondleidingen, workshops, evenementen. Kinderen kunnen leren over de natuur en het boerenleven, terwijl volwassenen kunnen genieten van de rust en het prachtige landschap. Daarnaast worden er op sommige boerderijen ook dieren gehouden, zoals koeien, schapen en varkens, die je kunt bezoeken en aaien. En niet te vergeten kamperen bij de boer, overnachten in een oude varkensstal, bloemen plukken in de pluktuin en zelfs je kinderen onderbrengen bij de kinderopvang op de boerderij.

Koeien_van_jelle_Kopen_bij_de_boer_Lekkerder_boerderijwinkel.jpeg 501.31 KB

Aantal boerderijen in Nederland en spreiding

Nederland telt ongeveer 53.000 agrarische bedrijven. Het merendeel van deze bedrijven zijn familiebedrijven en kleinschalig. Er is een grote spreiding van boerderijen over het hele land. Je vindt ze in de stad, maar ook in landelijke gebieden.

Verloop van boerderijen in Nederland

In de afgelopen decennia is het aantal boerderijen in Nederland (helaas) afgenomen. Veel boeren hebben hun bedrijf moeten sluiten vanwege economische of persoonlijke redenen. Echter, de afgelopen jaren is er een toenemende belangstelling voor lokale producten, duurzaamheid en een gezonde levensstijl. Dit heeft geleid tot een groei van het aantal boerderijen waar producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht.

Ontdek de wereld van boerderijen!

Een bezoek aan een boerderij in Garmerwolde en omgeving waar producten rechtstreeks aan de consument worden verkocht, is niet alleen goed voor de lokale economie, maar ook voor jou als consument. Je kunt genieten van verse en gezonde producten terwijl je een kijkje neemt in het dagelijks leven op de boerderij. Het is een geweldige manier om meer te leren over waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd.

Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingstocht en breng een bezoek aan een boerderij bij jou in de buurt. Je zult versteld staan van de passie en toewijding die de boeren hebben voor hun producten en hun gemeenschap. Geniet van verse groenten, fruit, vlees en zuivelproducten en ontdek de wereld van boerderijen!

Earpel_enzoo_Kopen_bij_de_boer_Lekkerder_boerderijwinkel.jpeg 729.11 KB
Dit zeggen gebruikers over Lekkerder bij de Boer.

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 366 reviews

2 maanden geleden

Altijd fijn, genieten van lokale producten zonder een urenlange speurtocht naar onbekende schatten. Met Lekkerder bij de Boer is het mogelijk om juist deze plekken te vinden.

Google icon Google
Evelien Smit

Evelien Smit

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

Geko is een top bedrijf

Google icon Google
G.

G.

3 maanden geleden

Ben vandaag weze kijken in het winkeltje en wat dingen gekocht prijs is goed en de producten ook toppie tot de volgende. Gr familie van de kerkhof haan

Google icon Google
Pascal Van de kerkhof

Pascal Van de kerkhof

3 maanden geleden

Top producten voor een normale prijs!!!!!

Google icon Google
Roel de zoeten

Roel de zoeten

3 maanden geleden

Heb inmiddels diverse bedrijven bezocht via Lekkerder bij de boer. Met veel genoegen en veel leuke en nuttige aankopen. Vandaag ging het echter fout bij Scholten Vleesvee in Dedemsvaart. …Meer

Google icon Google
Geert van der Tuuk

Geert van der Tuuk

4 maanden geleden

veel producten en direct van de boer! super

Google icon Facebook
Bio Kaasboerderij Langelaan

Bio Kaasboerderij Langelaan

4 maanden geleden

Het is niet alleen lekkerder bij de Boer, maar óók nog eens makkelijker! Wij zijn één van de deelnemende boerenbedrijven en Thomas heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de site en de verkoop werkt. Hoe we onze producten kunnen aanbieden …Meer

Google icon Google
Itte Smink

Itte Smink

4 maanden geleden

Vandaag goed geholpen door Thomas en zijn we weer een stapje verder op het platform Lekkerder bij de Boer!

Google icon Google
diny Oomen

diny Oomen

4 maanden geleden

Veel keus, wat moois uit kunnen zoeken dat keurig is bezorgd. Dank!

Google icon Google
Frans G

Frans G

4 maanden geleden

TOP app, maakt t vinden van boeren verkoop super makkelijk!

Google icon Google
Tante Ans

Tante Ans

4 maanden geleden

Prima website. Mooi initiatief om bij de boer te kopen.

Google icon Google
Heleen

Heleen