Buitengenieters - Boerderijwinkel, Landwinkel en Boerderij in Wadenoijen

Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Hoofdafbeelding van Buitengenieters
 1. Home
 2. /
 3. Wadenoijen
 4. /
 5. Buitengenieters

Buitengenieters

Op afspraak

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

Wij zijn Wouter en Willemijn Kreun samen runnen bij Buitengenieters een vleeswinkel midden in de Betuwe. Wouter is al ruim 20 jaar slager en kan jullie precies vertellen waar het lekkerste vlees zit en hoe je dat perfect kan bereiden. Wij verkopen Rund, Kip en Varkensvlees. Het rundvlees is van het ras Hereford wat we in eigen beheer hebben. De Hereford koeien loop in een natuurgebied waar ze jaarrond buiten grazen. Ze zijn daarom ook echt 100% grasgevoerd, wat rijk is aan omega 3 dus heel gezond. Wat ook bijzonder is dat wij alleen vrouwelijk vee slachten die zijn malser en smaakvoller dan stieren. Het vlees is gemarmerd dat zijn vetjes door de spieren die smellten bij het bakken en een geweldige smaak geven aan je vlees. De scharrelkip is uit Groesbeek en draagt de prachtige naam Betsy's scharrelkip. De dieren hebben veel meer ruimte in de stal, leven 2 weken langer en kunnen daardoor rustig groeien, ook hebben ze een overdekte uitloop naar buiten met pakken sto en speel attributen om voor de nodig afleiding te zorgen. Het varkensvlees is van pork best dat is van Hollandse varkens uit die op een duurzame manier worden gehouden met oog voor het dier en de uiteindelijke smaak. mooi droog vlees en lekker sappig op je bord. Elke week hebben we ook heerlijke gerilde producten vers uit de grill. Ook voor heerlijke zuivel en kaas kunt u bij ons terecht.

Openingstijden

 • Maandag

  Op afspraak

 • Dinsdag

  Op afspraak

 • Woensdag

  Op afspraak

 • Donderdag

  Op afspraak

 • Vrijdag

  16:00 - 20:00

 • Zaterdag

  10:00 - 15:00

 • Zondag

  Gesloten

Maak een keuze uit ons assortiment

Productfilters
Productfoto Familie box

50,15 per stuk

Familie box

Productfoto Rundvleesbox 10kg

147,15 per stuk

Rundvleesbox 10kg

Productfoto Rundvleesbox 5kg

76,30 per stuk

Rundvleesbox 5kg

Filters

Categorie

Kenmerk

Dit vinden klanten van Buitengenieters

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 04-02-2023

Laatst aangepast op 04-05-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Reviews van gebruikers over de app en site van Lekkerder bij de Boer

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 355 reviews

2 maanden geleden

Super goed en alles is goed geregeld . Een app die zegt wanneer ze aangevuld zijn en als top op vuurpijl en mooie nieuwe kast die op.maar gemaakt is .... en toppers gemaakt hebben .. 👏👏😁

Google icon Google
Astrid Adriaanseb

Astrid Adriaanseb

2 maanden geleden

interessant!

Google icon Google Play

4 maanden geleden

Dankzij deze app kan ik in heel Nederland terecht bij de boer om mijn zuivel, kaas, eieren, groente, fruit en vlees te kopen. Geen supermarkt hiervoor meer nodig, want bij de boer is het Gezondste Voedsel!

Google icon Google Play

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

De app geeft een lekkernij aan produkten weer welke in de buurt gevonden kunnen worden. Hiermee kun je lokaal boodschappen lekkere en eerlijke boodschappen doen. Een kaart waar alle winkels en boeren zich bevinden zou ik wel handig vinden, dan is een fietsroute maken langs de winkels en boerderijen nog handiger. Vandaag in de biowinkeln in Klein Dongen geweest en van het weekend naar de molen in Dongen. Heerlijk op meerdere manieren.

Google icon Google
Rob Verdoold

Rob Verdoold

3 maanden geleden

Sinds het ontdekken van de app gebruiken wij de app heel vaak. Vooral als we op vakantie zijn, is het heel fijn om in de buurt van de camping de plaatselijke verkooppunten te steunen. De fietstochten worden erop afgestemd, zo wordt bepaald wat we die dag eten. Het is een Lekkerder, rode draad in onze vakantie, waarin we altijd buiten koken.

Google icon Google
Arno Vuist

Arno Vuist

3 maanden geleden

Boerderijwinkel Zuidland, wat een geweldig fijne mensen en wat een gezellig winkeltje. Als ik in de buurt ben ga ik altijd even buurten en haal ik heerlijke groente en fruit bij Yvonne. Het leuke vind ik dat ondanks ik er zeker niet om de hoek woon, zij mij altijd herkend. Ik lees de nieuwsbrief altijd en veel plezier en zo word ik als stadsmens toch wat meer bekend met het boerenleven. Super!

Google icon Google
marty buis

marty buis

3 maanden geleden

Jumbo? Lidl? Albert wie? Gewoon goeie, eerlijke en betaalbare producten van en bij de boer!! Meer smaak en verser dan bij de supermarkt en je steunt je lokale boerenbedrijven! Goed dat "Lekkerder bij Boer" zich inspant om boeren ook online een platform te bieden.......een aanrader voor iedereen die de boer een warm hart toedraagt!!

Google icon Google
AN

AN

3 maanden geleden

Afgelopen week kaas gehaald bij de boer. Heerlijke kaas welke een heerlijke smaak heeft en vers van het mes komt. Geen kaas wat eerst weken onderweg is maar verse kaas dus. Voorverpakte kaas in de supermarkt heeft al indroging aan de korst dus al een hele tijd onderweg. Dus de keus is dan niet zo moeilijk

Google icon Google
A.r. Potze

A.r. Potze

3 maanden geleden

Wat ik heel belangrijk vind is dat een dier een goed leven heeft gehad voordat het geslacht wordt en dat is bij de Veldhoeve kip het geval. Bovendien nog biologisch ook. De kip was heerlijk sappig en goed van smaak! Als tip: maak het vel los van het vlees en stop de boter en kruiden onder het vel. Voor mij alleen nog Veldhoevekip.

Google icon Google
Brigitte B

Brigitte B

3 maanden geleden

Super Biologisch altijd top. en is eerlijk lekker zondrr gif dus top niks als lof voor jullie site ga er zeker vaker bestellen en hoop natuurlijk dat ik reclame kan maken met die geweldig mooie hoodie;) succes verder met jullie winkel Vr groet Bianca

Google icon Google
Bianca van Roessel

Bianca van Roessel

3 maanden geleden

Ben sinds enige tijd met mijn vriendin bewuster boodschappen aan het doen en meer te denken aan de plaatselijke middenstanders. Deze zorgen voor een goede impuls en stimuleren de omgeving. Wij zijn daarom ontzettend blij, dat wij hier ook een bijdrage aan leveren op deze manier.

Google icon Google
Peter Stoop

Peter Stoop