Eieren kopen bij de boer in Geersdijk

Eieren

Eieren van een boerderijwinkel, stalletje, versautomaat bij jou in Geersdijk. Verser. Beter. Lekkerder. In de buurt.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

  1. Home
  2. /
  3. Geersdijk
  4. /
  5. Eieren

Eieren kopen bij een boerderijwinkel in Geersdijk en omgeving

Afbeelding De Jager

De Jager

Wissenkerke

1km

Afbeelding Het Stalletje onder aan de Dijk❣️
Bij Het Stalletje onder aan de Dijk❣️ kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Het Stalletje onder aan de Dijk❣️ is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Geersdijk en omstreken.

Het Stalletje onder aan de Dijk❣️

Geersdijk

2km

Afbeelding IAMVANLEEUWEN

IAMVANLEEUWEN

Colijnsplaat

5km

Afbeelding Zorgboerderij Catharina Maria Hof

Zorgboerderij Catharina Maria Hof

Kamperland

6km

Afbeelding De Kersenkooi

De Kersenkooi

Kats

7km

Afbeelding Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok
Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio 's-Heer Arendskerke en omstreken.

Blokhut, Biologisch Bedrijf Blok

's-Heer Arendskerke

7km

Afbeelding Theeschenkerij en camping Plantlust

Theeschenkerij en camping Plantlust

Veere

8km

Afbeelding Boerderijkraam 't Hollands Hof

Boerderijkraam 't Hollands Hof

Arnemuiden

9km

Afbeelding Landwinkel Elenbaas

Landwinkel Elenbaas

Arnemuiden

9km

Afbeelding Boerderijwinkel Botjeszee

Boerderijwinkel Botjeszee

Veere

9km

Afbeelding Boerderijautomaat Elenbaas
Boerderijautomaat Elenbaas is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Lewedorp en omstreken.

Boerderijautomaat Elenbaas

Lewedorp

9km

Afbeelding Boerderijwinkel Bij de Molen Gapinge

Boerderijwinkel Bij de Molen Gapinge

Gapinge

10km

Afbeelding Zorgboerderij de Noordhoek, theetuin, pluktuin, groente

Zorgboerderij de Noordhoek, theetuin, pluktuin, groente

's-Heer Abtskerke

10km

Afbeelding Kaasboerderij Schellach
Bij Kaasboerderij Schellach kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Kaasboerderij Schellach is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Kaasboerderij Schellach

Middelburg

11km

Afbeelding Biologische Angusfokkerij Poelzicht
Biologische Angusfokkerij Poelzicht is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio 's-Heer Abtskerke en omstreken.

Biologische Angusfokkerij Poelzicht

's-Heer Abtskerke

11km

Afbeelding De Zoete Kers

De Zoete Kers

Serooskerke

11km

Afbeelding VD Bosse Fruit

VD Bosse Fruit

Serooskerke

11km

Afbeelding Landwinkel Schorre
Landwinkel Schorre is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Vrouwenpolder en omstreken.

Landwinkel Schorre

Vrouwenpolder

12km

Afbeelding Boerderijwinkel van Damme
Bij Boerderijwinkel van Damme kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Boerderijwinkel van Damme is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Heinkenszand en omstreken.

Boerderijwinkel van Damme

Heinkenszand

12km

Afbeelding Nijpjes

Nijpjes

Middelburg

12km

Afbeelding Appels&zo

Appels&zo

's-Heerenhoek

12km

Afbeelding Bio Melktap Burgh Haamstede

Bio Melktap Burgh Haamstede

Burgh-Haamstede

13km

Afbeelding Boerderijwinkel Groenteschuurtje

Boerderijwinkel Groenteschuurtje

Serooskerke

13km

Afbeelding Pluimveebedrijf Mol
Pluimveebedrijf Mol is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Nisse en omstreken.

Pluimveebedrijf Mol

Nisse

13km

Afbeelding Boerderijwinkel Buijsrogge

Boerderijwinkel Buijsrogge

Goes

13km

Afbeelding Maatschap Trimpe

Maatschap Trimpe

Kloetinge

13km

Afbeelding Het Groentekraam

Het Groentekraam

Zierikzee

13km

Afbeelding Landwinkel Weststrate
Bij Landwinkel Weststrate kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Landwinkel Weststrate is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Landwinkel Weststrate

Middelburg

13km

Afbeelding De Pompoenkar

De Pompoenkar

Zierikzee

14km

Afbeelding Kaasboerderij "Ter Nisse"

Kaasboerderij "Ter Nisse"

Nisse

14km

Afbeelding Farmshop Vrij Zwanenburg

Farmshop Vrij Zwanenburg

Grijpskerke

14km

Afbeelding Boerderijwinkel Puur en fruitautomaat Maatschap van Overloop

Boerderijwinkel Puur en fruitautomaat Maatschap van Overloop

Kattendijke

14km

Afbeelding De Voogd Vreie Vogels
Bij De Voogd Vreie Vogels kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. De Voogd Vreie Vogels is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Grijpskerke en omstreken.

De Voogd Vreie Vogels

Grijpskerke

14km

Afbeelding De Vitamineschuur

De Vitamineschuur

Zierikzee

15km

Afbeelding Koe-Boe(r)tiek Middelburg
Bij Koe-Boe(r)tiek Middelburg kun je handig en snel hun producten online bestellen, zelf afhalen of thuis laten bezorgen. Koe-Boe(r)tiek Middelburg is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio Middelburg en omstreken.

Koe-Boe(r)tiek Middelburg

Middelburg

15km

Afbeelding Boerderijwinkel De Visser AGF

Boerderijwinkel De Visser AGF

Middelburg

15km

Afbeelding Kesselaar - Van de Vreede
Kesselaar - Van de Vreede is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio 's-Gravenpolder en omstreken.

Kesselaar - Van de Vreede

's-Gravenpolder

15km

Eieren zijn een belangrijke voedingsbron en kunnen op vele manieren worden bereid. Maar wist je dat er verschillende soorten eieren zijn en dat de kwaliteit van eieren van de supermarkt kan verschillen met die van de boerderij? 

Waarom eieren kopen bij de boer? 

Er zijn verschillende redenen waarom het kopen van eieren bij de boer in Geersdijk en omgeving een goede keuze is. Ten eerste zijn eieren van de boerderij over het algemeen verser dan die in de supermarkt. Dit komt doordat de eieren rechtstreeks van de boerderij komen, waardoor je er zeker van kunt zijn dat ze niet al wekenlang in een magazijn hebben gelegen. Ook wordt er bij de boerderij vaak minder gebruik gemaakt van pesticiden en andere chemicaliën, wat bijdraagt aan een gezondere voeding. 

1.png 3.01 MB

Ten tweede zijn eieren van de boerderij vaak goedkoper dan die in de supermarkt. Je betaalt geen tussenpersoon en het geld gaat direct naar de boer. Bovendien is het kopen van eieren bij de boer een geweldige manier om lokale bedrijven en de gemeenschap te ondersteunen

Verschillende soorten eieren 

Er zijn verschillende soorten eieren, afhankelijk van de kip die ze legt. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende soorten eieren: 


Verschil tussen eieren van de supermarkt en boerderij in de buurt van Geersdijk

Eieren van de supermarkt en boerderij verschillen op een aantal belangrijke punten. Ten eerste zijn eieren van de boerderij doorgaans verser dan die van de supermarkt, omdat ze rechtstreeks van de boerderij komen. 

Daarnaast zijn eieren van de boerderij vaak van betere kwaliteit, omdat de kippen gezonder zijn en beter voer krijgen. Ook worden er bij de boerderij vaak minder pesticiden en andere chemicaliën gebruikt, wat bijdraagt aan een gezondere voeding

Ten slotte zijn eieren van de boerderij vaak goedkoper dan die van de supermarkt, omdat er geen tussenpersonen zijn en het geld rechtstreeks naar de boer gaat

Als je eieren koopt in de supermarkt, is het belangrijk om op te letten wat voor soort eieren je koopt. Niet alle eieren in de supermarkt zijn van dezelfde kwaliteit. Vaak worden er goedkope eieren verkocht die afkomstig zijn van kippen die in kleine hokken worden gehouden en weinig bewegingsvrijheid hebben. 

Deze eieren zijn vaak minder gezond en minder smaakvol dan eieren van kippen die een betere leefomgeving hebben gehad. 

Prijsvergelijking

Als het gaat om de prijs van eieren, zijn eieren van de boerderij over het algemeen goedkoper dan die van de supermarkt. Dit komt doordat er geen tussenpersonen zijn en het geld rechtstreeks naar de boer gaat. De prijs van eieren kan echter variëren afhankelijk van de soort eieren en de locatie van de boerderij. 

Als we kijken naar de gemiddelde prijs van eieren in de supermarkt en bij de boer, zien we dat eieren van de supermarkt vaak duurder zijn. Een doos van 10 scharreleieren is bij de boer soms wel tot 25%-35% goedkoper

3.png 2.56 MB

Eieren kopen bij de boer heeft vele voordelen

Het kopen van eieren bij de boer in Geersdijk heeft veel voordelen. De eieren zijn verser, van betere kwaliteit en vaak goedkoper dan die in de supermarkt. Door eieren bij de boer te kopen, ondersteunt u lokale bedrijven en draagt u bij aan een gezondere voeding. 

Er zijn verschillende soorten eieren, afhankelijk van de leefomstandigheden van de kip. Scharreleieren, vrije uitloopeieren en biologische eieren zijn de meest voorkomende soorten eieren. Als u eieren in de supermarkt koopt, is het belangrijk om op te letten wat voor soort eieren u koopt en wat de herkomst is.

Lekker! Eieren kopen bij de boer. Bovenaan deze pagina vind je adressen van boerderijwinkels, boerderijen, kinderboerderijen, landwinkels, boomgaarden, stalletjes, boerderijautomaten en anders , waar je terecht kan voor aardappelen, groenten, fruit, kaas, eieren, melk, vlees, overig zuivel, biologische producten, streekproducten, bloemen en/of planten, boxen, recept-pakketten en kant-en-klaar, brood en meel, broodbeleg, honing, kerstpakketten, salades, sap en drank, smaakmakers, verse thee en/of kruiden, vis, wijn en ijs , direct afkomstig van de boer bij jou in de regio. Klik en ontdek!

Dit zeggen gebruikers over Lekkerder bij de Boer.

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 366 reviews

2 maanden geleden

Altijd fijn, genieten van lokale producten zonder een urenlange speurtocht naar onbekende schatten. Met Lekkerder bij de Boer is het mogelijk om juist deze plekken te vinden.

Google icon Google
Evelien Smit

Evelien Smit

3 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

3 maanden geleden

Geko is een top bedrijf

Google icon Google
G.

G.

3 maanden geleden

Ben vandaag weze kijken in het winkeltje en wat dingen gekocht prijs is goed en de producten ook toppie tot de volgende. Gr familie van de kerkhof haan

Google icon Google
Pascal Van de kerkhof

Pascal Van de kerkhof

3 maanden geleden

Top producten voor een normale prijs!!!!!

Google icon Google
Roel de zoeten

Roel de zoeten

3 maanden geleden

Heb inmiddels diverse bedrijven bezocht via Lekkerder bij de boer. Met veel genoegen en veel leuke en nuttige aankopen. Vandaag ging het echter fout bij Scholten Vleesvee in Dedemsvaart. …Meer

Google icon Google
Geert van der Tuuk

Geert van der Tuuk

4 maanden geleden

veel producten en direct van de boer! super

Google icon Facebook
Bio Kaasboerderij Langelaan

Bio Kaasboerderij Langelaan

4 maanden geleden

Het is niet alleen lekkerder bij de Boer, maar óók nog eens makkelijker! Wij zijn één van de deelnemende boerenbedrijven en Thomas heeft ons duidelijk uitgelegd hoe de site en de verkoop werkt. Hoe we onze producten kunnen aanbieden …Meer

Google icon Google
Itte Smink

Itte Smink

4 maanden geleden

Vandaag goed geholpen door Thomas en zijn we weer een stapje verder op het platform Lekkerder bij de Boer!

Google icon Google
diny Oomen

diny Oomen

4 maanden geleden

Veel keus, wat moois uit kunnen zoeken dat keurig is bezorgd. Dank!

Google icon Google
Frans G

Frans G

4 maanden geleden

TOP app, maakt t vinden van boeren verkoop super makkelijk!

Google icon Google
Tante Ans

Tante Ans

4 maanden geleden

Prima website. Mooi initiatief om bij de boer te kopen.

Google icon Google
Heleen

Heleen