Melk en Honing - Boerderijwinkel en Boerderij in De Lutte

Melk en Honing.

Melk en Honing is een Exclusieve Partner van Lekkerder bij de Boer. Als betalend lid ondersteunen ze actief ons doel om lokale landbouw te promoten en hebben ze toegang tot speciale voordelen, waaronder verhoogde zichtbaarheid. Deze badge erkent hun extra inzet en bijdrage aan het versterken van de afzet van lokaal geteeld voedsel voor de gemeenschap in de regio De Lutte en omstreken.

Boerderijwinkel • Boerderij

In onze winkel Melk en Honing kunt u terecht voor heerlijke biologische producten. Alles wat wij verkopen is biologisch. We hebben een ruim assortiment aan groenten en fruit, rauwmelkse biologische kazen, vlees en droogwaren. En natuurlijk onze eigen rauwmelkse gefermenteerde zuivelproducten. Een weldaad voor je lichaam, we kunnen oprecht spreken van levende zuivel, zuivel voor het leven!

Indien u onze zuivel nog niet kent kom dan gerust proeven, zeker weten dat u de pure smaak meteen herkend. Zuivel zoals de natuur het bedoeld heeft, puur en onbewerkt zonder toevoegingen, ook gebruiken wij geen melkpoeder onze zuivelproducten.

Melk en Honing

Beuningerstraat 12
7587 LD De Lutte

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 18:00

 • Zaterdag

  09:00 - 16:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 27-11-2020

Laatst aangepast op 02-11-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Melk en Honing

5,0

1 review

Frans Soer

2 jaar geleden

Fijne winkel, goed assortiment, vriendelijke bediening, een regelmatig bezoek zeker waard!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen