Natuurlijk GRUUN - Boerderijwinkel en Boerderij in Ommeren

Natuurlijk GRUUN.

Boerderijwinkel • Boerderij

5+

Geniet in onze sfeervolle boerenwinkel van producten uit onze mooie ‘gruune’ streek, de Betuwe, dé fruittuin van Nederland. Kom langs om ons brede assortiment aan groenten & fruit te bewonderen.

Natuurlijk GRUUN is in 2014 opgericht door Kees van Blijderveen, fruitteler en fruithandelaar in Ommeren. Zijn voorbeeld was de boerenwinkels in Duitsland, waar mensen kilometers omrijden voor een kwalitatief product uit de streek. Het doel van Kees was bezoekers en schoolkinderen leren over de fruitteelt, de gezondheid van fruit en alles wat erbij komt kijken voordat een appel of peer in de winkel belandt.

De boerenwinkel staat tussen de boomgaarden van FruitNL. Appels en peren zitten al die jaren al in de genen van de familie. Het bedrijf bestaat al 100 jaar! Fruit NL is ontstaan uit H.C. van Blijderveen en gevestigd in de Betuwe. Middenin het vruchtbaar rivierengebied, omgeven door de boomgaarden. Appels en peren van Fruit NL komen van eigen bodem en worden milieubewust geteeld. Er is veel aandacht voor gewasbescherming, natuurbeheer, arbeidsomstandigheden en voedselveiligheid. Samen met de telers van Fruit NL proberen we een zo’n smaakvol mogelijk product te telen voor de consument.

De boerenwinkel van GRUUN is vijf dagen per week geopend en biedt een ruim assortiment aan met groente, fruit, kaas, zuivel, brood en delicatessen.

Naast de boerenwinkel bevindt zich op het terrein van GRUUN een Appelcafe en een educatiecentrum.


Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  08:30 - 17:30

 • Donderdag

  08:30 - 17:30

 • Vrijdag

  08:30 - 17:30

 • Zaterdag

  08:30 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 15-04-2020

Laatst aangepast op 06-04-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Natuurlijk GRUUN

5,0

2 reviews

Nans

2 jaar geleden

Helemaal toppie, gezondheid via onze boeren, dank je wel

Jennifer

2 jaar geleden

Een feest om hier boodschappen te doen.prachtig fruit en groente. ook allemaal lekker snoepgoed voor bij de koffie/thee. mooie collectie biertjes en vruchtensappen. en dan het team… zulke leuke enthousiaste en bevlogen medewerkers!

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.